Close

Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: studyjne.

Smile studyjne.

file:///C:/Documents%20and%20Settings/Domownicy/Moje%20dokumenty/Moje%20obrazy/Aczkolwiek/Inne/Studio/_DSC4060-tile.jpg

file:///C:/Documents%20and%20Settings/Domownicy/Moje%20dokumenty/Moje%20obrazy/Aczkolwiek/Inne/Studio/_DSC4069-tile.jpg

file:///C:/Documents%20and%20Settings/Domownicy/Moje%20dokumenty/Moje%20obrazy/Aczkolwiek/Inne/Studio/_DSC4076.jpg

file:///C:/Documents%20and%20Settings/Domownicy/Moje%20dokumenty/Moje%20obrazy/Aczkolwiek/Inne/Studio/_DSC4105-tile.jpg

file:///C:/Documents%20and%20Settings/Domownicy/Moje%20dokumenty/Moje%20obrazy/Aczkolwiek/Inne/Studio/_DSC4131-tile.jpg

file:///C:/Documents%20and%20Settings/Domownicy/Moje%20dokumenty/Moje%20obrazy/Aczkolwiek/Inne/Studio/_DSC4132-tile.jpg

file:///C:/Documents%20and%20Settings/Domownicy/Moje%20dokumenty/Moje%20obrazy/Aczkolwiek/Inne/Studio/_DSC4140-tile.jpg

www.karinanajmanowicz.blogspot.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oge Zobacz posta
    Zastosowałbym inne kadry, i inaczej błyskał
    W oczach widać beauty dish
    Cytat Zamieszczone przez emsolo Zobacz posta
    hahaha przeciągnięcie zdjęć do przeglądarki xD? hah
    Cytat Zamieszczone przez toming Zobacz posta
    :-d :-d
    Brak słów, jak dzieci...

Robię tu porządek, a autorkę tematu proszę o zapoznanie się z tutorialem dotyczącym zamieszczania zdjęć na forum i naprawienie swojego błędu.

Uprawnienia umieszczania postów