Szukaj
-obróbka ogólnie leży i pływa, szczególnie w 1,2,3
-4 można jeszcze uratować ekspozycją, ale robione trochę pod światło, a jeśli się zaczyna zabawę w portret itd to radzę poćwiczyć przed sesją ;p
-2,3 przepalona, a fajnie jest widać chociaż minimalnie fakturę skóry -> i co modelką ma na ustach xD? na początku myślałem, ze to lukier, potem zauważyłem, ze to jakiś duży brokat ;p
-w 5 ta ucięta ręka niszczy ujęcie, bo nie ma żadnego zastosowania w realizacji zdjęcia, ale ogólnie wg mnie to najlepsze zdjęcie, choć zwyczajne![]()
Pozdrawiam
Co do modelki to na ustach miała brokat, a co do obróbki to totalna amatorszczyzna, jak już wspomniałem, a zdjęcia były obrabiane najprostszym możliwym programem, jakim jest Photoscape.
Dziękuję za opinię![]()
"Fotografowanie - podobnie, jak stosowanie wszelkich innych środków wyrazów - nie jest wymyślaniem, lecz odkrywaniem. Fotografia, to możliwość krzyku, wyzwolenia, a nie próba udowodnienia własnej oryginalności. To sposób życia." - Henri Cartier-Bresson
Witamy. Na razie początki pełną gębą. Forum ma sporo do zaoferowania, szczególnie jeżeli ktoś ma zacięcie by sięgnąć do archiwalnych już dziś wątków. Niestety do wielu zdjęć linki już powygasały, więc trudniej analizować tyczące się ich dyskusje. Jednak zachęcam do czytania, ćwiczenia, a z publikacją się nie spieszyć. Na tym etapie można spokojnie uczyć się na cudzych błędach, tylko ważne by dostrzegać je i u siebie.
Skontaktuj się z nami