Close

Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 73

Wątek: Adidas '70

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Proac150 nie wiem co bierzesz ale powinni to zalegalizować i sprzedawać jako suplement diety zwiększający kreatywność

Na poważnie, świetny set. Podoba mi się zarówno stylizacja jak i ten rodzaj świecenia. Masz zamiar poszerzyć zestaw zdjęć?
    D700|D80|MB-D80|N24-70 f2.8|N50 f1.4|N18-70 f3.5-4.5|S10-20 f4-5.6|SB-900|...|

Domyślnie

Świetne zdjęcia, dawno nie widziałem tak dobrej i oryginalnej serii Prosimy o więcej
    D700 + MB-D10 | D100 + MB-D100 | FM2 | N 24-70 2.8 | N 50 1.4 | N 55 2.8 | N 70-200 2.8 | SB-800

Domyślnie

Sponsored by Adidas.

Mnie tego typu zdjęcia jakoś nie poruszają. Owszem, pokazują zarówno warsztat, stylizację i pomysłowość twórcy. Jednak mnie nic to nie daje. Brak mi czegokolwiek, co chwyciłoby za serce i wywołało jakieś głębsze uczucie poza: "ładnie to zrobił". Dodatkowo, chaos świetlny odwraca uwagę od osoby i przenosi ją na wszystko wokół. Ja wiem, że to o to chodzi. I czyni zdjęcia charakterystycznymi. Jednak zaraz w głowie pojawia się myśł: "no dobrze, to o co autorowi chodziło?". Bo na pewno nie o modela jako człowieka - to praktycznie przypadkowa osoba za każdym razem. O sytuację pokazaną na zdjęciu zatem - w porządku, tylko wówczas forma jest dwudziestokrotnie mocniejsza niż treść. Podoba mi się natomiast luźne podejście i humor. Jednak uśmieszek na mojej twarzy po chwili niknie i nie pozostaje nic więcej.
    Zdjęcia są rozpoznawalne. Wiem czego się spodziewać po kolejnych. Nie jestem pewny jakie mogą mieć zastosowanie, chyba najpewniej jako ozdoba podobnych powyższym obrazom, klimatycznych wnętrz, stylizowanych na daną epokę. Może klubu, kawiarni, miejsc spotkań artystów. Ale widać, że konsekwentnie temat ciągniesz, porządnie wszystko planując i wykonując - i za to duże brawa.
    Ostatnio edytowane przez mOSAd ; 30-06-2012 o 19:20

Domyślnie

Seria będzie większa, jest w trakcie realizacji. Po co takie zdjęcia? Wszystkie użyte ciuchy pochodzą z poprzedniego wieku, kolega rozpoczął (rozpoczyna) ich sprzedaż. Poprosił o zdjęcia na stronę internetową... robić zdjęcia dresom w stylu allegro, może pokazać ładnie modeli ubranych w adki... ja nie lubię nudy, robię dla kolegi, trzymam swój styl i dobrze się bawimy Zdjęcia przyciągają i o to chyba chodzi

4. Boks '71

Domyślnie

Boks miazga Całość bardzo fajna...gratuluje

Domyślnie

Świetne pomysły i realizacja, pewnie sporo się narobiłeś przy tworzeniu tej całej scenerii
    | FB | BLOG |

Domyślnie

5. Wyścigi konne

Ostatnio edytowane przez Proac150 ; 01-07-2012 o 18:01

Domyślnie

Rzeczywiście, dealer pierwsza klasa!
    Gratuluję pomysłu i wyobraźni.

Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów