Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Domyślnie

No, Hubercie przygrzmociłeś konkretnie, a to dość trudne na tej miejscówce bo poprzeczka wisi tu wysoko. Ładnie tu wszystko zagrało, a nieprzesadne memłanko dodało dynamiki.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    Hoobie napisz mi tylko co to jest ta czarna krecha w dodatku pofaldowana na horyzoncie
    To będzie, widoczne z tego miejsca, wybrzeże Irlandii Północnej, drogi Dawidzie
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Fantastyczne zdjecie! Cukier na oczy... (cukier bo nie wiem jak sie pisze miód)
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hoobie Zobacz posta
    To będzie, widoczne z tego miejsca, wybrzeże Irlandii Północnej, drogi Dawidzie
    no i wszytko jasne Hubercie
    na pierwszy rzut oka wydawac by sie moglo, ze spaprana obrobka, niedociagniecie pedzlem itp...itd...dlatego pytalem Bo to jest jedyna rzecz w tym zdjeciu, ktora przeszkadza mi w jego odbiorze. technicznie idealnie, w kadrze ladnie poukladane, swietne kolory, tylko to wybrzeze NI nie da sie tego jakos wywalic?

pozdro!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grudzinsky Zobacz posta
    (...)nie da sie tego jakos wywalic?

pozdro!
    Pewnie się da, ale stwierdziłem, że nie przeszkadza to zbyt mocno, a do tego jest to jakaś tam część krajobrazu, więc tak zostało Ale rozumiem, że ten element może deczko przeszkadzać

Pozdrówki!
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

No dobrze pokazane, kolorek extra. Wszystko na duży plus.
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    Miejsce znane, ale pokazane wyśmienicie
    W calej rozciaglosci. Wszystko mi tu gra.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów