Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Proba obrobkowa. Siorka

To w sumie byla proba szkielka (35/1.8G) w standardowym portrecie, pierwsze w zyciu cykniecie fotki z zewnetrzna lampa blyskowa (pozyczona SB700).

No, ale ja nie o tym. Co sadzicie o takiej obrobce zdjecia ? Nie jest zbyt mocna ?

Uprzedzajac pytania to fota jest na f4 cyknieta.
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

oczywiście ze za mocna tzn zależy czy to kadr z reportazu (portrecik) czy do albumu czy coś innego. Tak czy siak ostro pojechane.
    Z6, Z6II, 35 ART, 50Z 1.8, 85 1.4G

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez genghiskhan Zobacz posta
    oczywiście ze za mocna tzn zależy czy to kadr z reportazu (portrecik) czy do albumu czy coś innego. Tak czy siak ostro pojechane.
    W jakim sensie za mocno? kolorki czy retusz?

Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Na moim nie skalibrowanym monitorku, kolor skóry wyszedł dość brązowo-pomarańczowy.
    Bardziej naturalnie wygląda dekolt.
    No igłowa chyba jakby nie teges w proporcjach.

Z zaznaczeniem, że ja bym chciał od takiego ujęcia zacząć portetowanie
    brak

Domyślnie

Co do koloru to siorka była po jakimś opalaniu natryskowym i wysmarowana jakimś brazerem wiec kolor sam z siebie był nie naturalny.

Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
    .

Domyślnie

była po jakimś opalaniu natryskowym i wysmarowana jakimś brazerem
    a to wszystko tłumaczy
    brak

Domyślnie

Mi się rzucają w oczy przerysowania. To jednak 35 mm z tak bliska...

Do tego chyba trochę za mocno wyostrzyłeś na policzkach. Oczy wyszły bardzo intensywnie niebieskie (ale może akurat takie ma). Pewnie warto byłoby delikatnie zadziałać przy zmarszczkach pod oczami i z podbródkiem. Ale ogólnie myślę, że próba w miarę udana

Uprawnienia umieszczania postów