Widziałem już tę pracę i powiem szczerze, że bardzo mi się spodobała i zatrzymała na dłużej.
Centralny kadr jak najbardziej na miejscu, niemniej ogromną zaletą tej pracy jest koloryt.
Tak 3maj Andy![]()
Szukaj
Widziałem już tę pracę i powiem szczerze, że bardzo mi się spodobała i zatrzymała na dłużej.
Centralny kadr jak najbardziej na miejscu, niemniej ogromną zaletą tej pracy jest koloryt.
Tak 3maj Andy![]()
Nikon D7100 + Nikon D3200 (Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6 ED + Sigma APO 70-300mm f/4-5.6 DG MACRO + Nikkor AF-S DX 18-55 mm f/3.5-5.6G ED II)
Aaaaa ....w sensie ze po kropkach jest "Falochron w samym środku"
....... faktycznie wyjasniles ;p
A dobrnales do drugiej części mojej ostatniej wypowiedzi czy tylko zatrzymales sie na pierwszej a drugiej już nie zdazyles pewnie przeczytać ?
Dla mnie EOT - nie chce już mi sie na ten temat pisać .....![]()
Ostatnio edytowane przez Bartekkw ; 29-06-2012 o 19:09
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
No właśnie, dopiero teraz olśniło mnie, że od falochronów trzymasz się z daleka. No, ale skoro prawie na nich mieszkasz...
Wszystko robię w PS, tylko to potrafię w miarę obsługiwać. Światło bardzo pomogło, we Władku w czerwcu o zachodzie słonaczko daje palikom prosto w twarz.
Szanowny Limaxie z Białegostoku.
Tak się składa, że zanim zaprezentuję zdjęcie na Nikonie poddaję go pod ocenę szerokiej publice na innym portalu. Ku mojej radości pokazywane tam fotki są anonimowe, ludzie głosują zupełnie w ciemno. No i patrz jaki pech, nie dość, że powiedzieli, że fota dobra to jeszcze wysłali do czegoś co zwą "Galerią Niską", czyli awansowali. Zaryzykuję więc twierdzenie, że fotka podobała się, tak zwyczajnie, choć może to się wydać wręcz niewiarygodne w zestawieniu z Twoją miażdżącą krytyką. Jeśli w swoich wywodach sugerujesz mityczne TWA to przytoczony tu przykład powinien Cię z tego wyleczyć.
Oczywiście szanuję Twoją opinię na temat mojej pracy jednak w zestawieniu z faktami trudno ją uznać za trafną. Pozdrawiam.
LED ZEPPELIN
Po kropkach drogi Bartekkw jest to
""... Falochron w samym środku, eee, a wystarczyło skierować aparat trochę w lewo. Poza tym jakoś za pusto na zdjęciu..."
Chyba z sensem wyjaśniłem że trzeba było skierować aparat w lewo ?
End Of Topic z mojej strony.
Użytkownika Nikonozaur przepraszam, że tak zaśmiecam jego post.
Fota nie jest dla mnie zła. Ale nie jest jakaś miażdżąca. Poprostu zwykła. Technicznie wykonana poprawnie. Co do koloru to dla mnie za dużo żółtej dominaty.
Nikon D7100 + Nikon D3200 (Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6 ED + Sigma APO 70-300mm f/4-5.6 DG MACRO + Nikkor AF-S DX 18-55 mm f/3.5-5.6G ED II)
Trochę odnoszę wrażenie, że koledze Limax7 niektórzy usiłują wmówić, że zdjęcie ma mu się podobać. A może on ma inne oczekiwania odnośnie kompozycji, szuka czegoś innego w zdjęciach?
Mnie się fotografia podoba. Lubię taką estetykę i centralne kadrowanie. Lubię Bałtyk i jego falochrony. Wykonanie techniczne na bardzo wysokim poziomie.
Skontaktuj się z nami