Szukaj
Napiszę tak:
Klimat jest jak najbardziej. Jedyne co ja lubię i co sprawdza się w fotografii pejzażowej idealnie to gdyby ten minimal jednak rozbić jakimś mocnym akcentem. Czymś co przełamałoby monotematyczność tego (jakże pieknego mz) pola. Kurde w takim klimacie to standardowy strach na wróble zagrałby pierwszorzędne skrzypce.![]()
Jakaś chatka?, Kwiat, choćby zwalisty kamulec? Ostatecznie ty sam autorze jako model ? Kurde czegoś brak hmmm...
Pozdr...
Rafał
D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE
Problem w łamaniu minimali polega na tym, że pola dookoła mnie są pozbawione strachów, chatek itp, co nie znaczy, że nie będę szukał czegoś, czego nie zauważyłemPoza tym, tego ujęcia nie było jak powtórzyć gdzie indziej, bo słońce wyszło na dosłownie 10 sekund, zdążyłem sięgnąć po aparat, zrobić zdjęcie i znów było szaro.
A tu jest slonce?
Nikon http://greg77.com/
Faktycznie tak mówi geralttt jakiś Smakosz na polu dodałby smakufotce.
@Greg: No, odrobinka![]()
Może nie ma tu "słońca", ale na pewno jest światło i to bardzo ciekawe.
Mi osobiście bardziej przeszkadza brak ostrości na pierwszym planie.
Porównaj też sobie lewą stronę nieba z prawą która jest bardziej zrównoważona, warto to poprawić.
[Rozumiem, że to właśnie z lewej strony zaświeciło, ale wszystko jest do zrobienia.]
Pozdrawiam! =]
Skontaktuj się z nami