Close

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456
Pokaż wyniki od 51 do 54 z 54

Domyślnie

Co do zdjec podobaja sie, ale na minus obrobka twarzy choc nie umiem jej sam zrobic to umiem patrzec wiec oceniec tez chyba moge. Co do dyskusji to zauwazylem ze autor zdjec reaguje pozytywnie tylko na komentarze "sliczne, piekne, kocham Twoje zdjecia itd" a jesli ktos chce wyrazic negatywna opinie spotyka sie to z lekka drwina podana w malo elegencki sposob ze strony autora, ktorej "mistrzucieczki" sie nie bal Wiec autorze watku bez nerwow, nie wszytskim musi podobac sie to co robisz i "chcial , nie chcial" musisz sie z tym pogodzic

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez romek257 Zobacz posta
    Co do zdjec podobaja sie, ale na minus obrobka twarzy choc nie umiem jej sam zrobic to umiem patrzec wiec oceniec tez chyba moge. Co do dyskusji to zauwazylem ze autor zdjec reaguje pozytywnie tylko na komentarze "sliczne, piekne, kocham Twoje zdjecia itd" a jesli ktos chce wyrazic negatywna opinie spotyka sie to z lekka drwina podana w malo elegencki sposob ze strony autora, ktorej "mistrzucieczki" sie nie bal Wiec autorze watku bez nerwow, nie wszytskim musi podobac sie to co robisz i "chcial , nie chcial" musisz sie z tym pogodzic
    To jest święta prawda, blur na twarz też robię z niechlujstwa i braku chęci do siedzenia w gimpie/ps (w zaleznosci czy dom czy u znajomych) za free. Co nie znaczy że dobre, choć powtarzalne, zdjęcia trzeba tak katować. Ja nie widzę żadnej faktury skóry, niektórym się to podoba a innym nie. Niestety Hani nie jesteś nadczłowiekiem i niektóre zdjęcia wyglądają plastikowo. Czasem warto słuchać bardziej lub mniej doświadczonych kolegów a nie stawiać okoniem ślepo wierząc że powtarzanie jak mantra sprawi że blura nie będzie widać

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jatoja2 Zobacz posta
    Niestety Hani nie jesteś nadczłowiekiem i niektóre zdjęcia wyglądają plastikowo. Czasem warto słuchać bardziej lub mniej doświadczonych kolegów a nie stawiać okoniem ślepo wierząc że powtarzanie jak mantra sprawi że blura nie będzie widać
    napisano mi ze przegialem z BOKEHEM na 1 ja nie mialem problemu z tym ze ktos pisze iz plastik.. mialem problem z tym ze ktos mi zarzuca rozmywanie tła w PS
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Wątek przeczyszczony z wpisów nieodnoszących się do zdjęć. Następne takie wpisy będą nagradzane owocem znormalizowanym przez EU. Radzę od czasu do czasu przypomnieć sobie ten wpis KLIK
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Strona 6 z 6 PierwszyPierwszy ... 456

Uprawnienia umieszczania postów