Close

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 54

Domyślnie

mistrzucieczki każdy z Was robi jakiś tam kawał świetnej roboty.Nie ma sensu spierać się na FORUM kto robi to lepiej. Macie inne klimaty. Szkoda że moje doświadczenie jest za małe aby głębiej włączyć się w dyskusję, choć z drugiej strony nie wiem czy maił byto jakiś sens.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tot1977 Zobacz posta
    No dobra nie chwytajcie mnie za słowo, ważne że wiecie o co chodzi
    Pozdrawiam
    Tomek

PS; hanibal wisisz mi piwo.... przez 'ciebie" mam 1 naruszenie na forum hihihi
    Sądzę ze jednak rozsądniej jest pokazać 2-3 zdjęcia niż 30
    A rzemiosło - jak jest kupowane/sprzedaje się i trafia w gusta i guściki - to wystarczy , tylko nie mieszajmy do tego artyzmu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez _Ocean_ Zobacz posta
    1 i 2 - wręcz absurdalny "bokeh", patrz uwaga "starszego" kolegi Dziadka.
    jedynke pokazałem tylko dlatego ze ktos mi zarzucił Absurdalny BOKEH !!!! a bokeh to nie jest wygladzanie skóry...
    to samo jesli chodzi o zdjecie n2 i chyba 6...

dziekuje Wszystkim za wizyte i ocene...

i ciesze sie ze przynajmniej czesc grupy rozumie moje podejscie.
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    Sądzę ze jednak rozsądniej jest pokazać 2-3 zdjęcia niż 30
    A rzemiosło - jak jest kupowane/sprzedaje się i trafia w gusta i guściki - to wystarczy , tylko nie mieszajmy do tego artyzmu
    A ja analizując ten rynek stwierdzam że 2-3 foty pokazuję się na swoim www a forum służy do rozmowy rzetelnej i rzeczowej co i jak byśmy zmienili, a nie do banowania się na wzajem i robienia sobie wrogów.
    Tak wiem JA jakiś dziwny jestem i koledzy z małopolskiej to potwierdzą
    No cóż życie, każdy orze jak może.
    Pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tot1977 Zobacz posta
    A ja analizując ten rynek stwierdzam że 2-3 foty pokazuję się na swoim www a forum służy do rozmowy rzetelnej i rzeczowej co i jak byśmy zmienili, a nie do banowania się na wzajem i robienia sobie wrogów.
    Nic dodac nic ujac - szkoda, ze tej rzeczowej rozmowy jest tak mało, bo amatorom, takim jak ja, jest 1000 razy bardziej przydatna, niż czytanie kolejny raz wpisów pełnych złości i braku konkretów....

Domyślnie

Swietne zdjecia mozna robic wszedzie, nie potrzeba do tego wyjazdow
    Splaszczanie zdolnosci Gudzowatego do zdania - bo ma duzo kasy...
    Wole to poprostu przemilczec

Szanuje cie za to ze robisz to co robisz, ze walczysz o klientow i udaje ci sie
    Za to brawa bo wiem ze wymaga to determinacji
    Jezeli twoj styl sie podoba to glupota bylo by go zmieniac
    Tylko ze to jest twoja praca, regularna powtarzalnosc jak u pani za biurkiem
    Pokaz wrescie jakas sesje zrobiana tylko dla siebie, Pokaz ze fotografia to dla ciebie cos wiecej
    Road to Manila

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mistrzucieczki Zobacz posta
    Swietne zdjecia mozna robic wszedzie, nie potrzeba do tego wyjazdow
    Splaszczanie zdolnosci Gudzowatego do zdania - bo ma duzo kasy...
    Wole to poprostu przemilczec

Szanuje cie za to ze robisz to co robisz, ze walczysz o klientow i udaje ci sie
    Za to brawa bo wiem ze wymaga to determinacji
    Jezeli twoj styl sie podoba to glupota bylo by go zmieniac
    Pokaz wrescie jakas sesje zrobiana tylko dla siebie, Pokaz ze fotografia to dla ciebie cos wiecej
    zacząłes pisac inaczej.. szkoda ze tak pozno.

a o Gudzowatym tak pisali i mowili inni fotografowie...
    to nie jest moje zdanie..
    ale jak to wychodze z zalozenia. ze jesli sie chce to na kazdego psa bat sie znajdzie

pozdrawiam i spokojnej nocy
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mistrzucieczki Zobacz posta
    Dlatego też w wątku o tytule zabawa w zdjęcia (czy jakoś tak) wpisałem "widziałeś jedno - widziałeś wszystkie"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krolewicz Zobacz posta
    hanibal - sugeruję przejść się na jakąś wystawę Gudzowatego, spalić się ze wstydu i zamilczeć
    Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    (...)

a o Gudzowatym tak pisali i mowili inni fotografowie... to nie jest moje zdanie..
    Chyba się koledzy nie rozumiecie...

EDYTA: Co do zdjęć, to mi się podobają, choć sam się zastanawiam czy tyle wygładzania jest potrzebne. Sam mam z tym problem w swoich zdjęciach
    Dziwnym nie jest

Domyślnie

pozwole sobie jeszcze raz wstawic twoje zdjecie

taki efekt osiagnalem w 30sek blurujac na warstwie,czyli przedszkole retuszerskie
    i tak jak pisalem wczesniej profesjonalne podejscie oznaczalo by zrobienie make upu wczesniej

odnosnie nie komentowana moich zdjec, pamietam ze juz kiedys to zrobiles piszac ze bledy popelnione przeze mnie dyskwalifiukuja to zdjecie, zdjecie ktore chwile pozniej bylo fotografia tygodnia (w praktyce miesiaca)w renomowanej galerii internetowej
    Ostatnio edytowane przez ALF ; 01-07-2012 o 19:53 Powód: "przezemnie"
    Road to Manila

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów