Szukaj
ale "ta" "gura" to moj "guru"
(pisownia oryginalna)
Jak napisał Marcin - gdy wśród krytyki zaczyna mieć miejsce znużenie stylistyką Autora, choćby najlepszą, należy coś zmienić...
Jednak, aby pozostać rozpoznawalnym, w tej nowej stylistyce dobrze jest nawiązywać do poprzedniej.
I to Ci się, Mariuszu, znakomicie udało - elementem łączącym stare z nowym jest brakująca stopa... Tym większe brawa dla Ciebie!![]()
Ostatnio edytowane przez wpkx ; 27-06-2012 o 10:41 Powód: Wzgląd na Krzysia. :D
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Takie zdjęcia się pamięta, kolor, kompozycja i spojrzenie - super !
Wspaniałe, świetnie wyważone i wysmakowane zdjęcie... DLa mnie to jest zdjęcie kompletne, no nie mam słów... kolorystyka powaliła mnie na glebe i jeszcze sie podnosze...
Ostatnio edytowane przez Locter ; 27-06-2012 o 18:37
Piękne zdjęcie.
Jak już koledzy i koleżanki wyżej zauważyli:
-- przede wszystkim kompozycja i klimat. Naprawdę nie ma za dużo ani za mało elementów.
--kolorki i jasności. Nie wiem ile tu zabiegów obróbkowych typu winieta/dodge/burn, czy może tak Ci rysuje szkiełko/aparat, ale tak jest właśnie bardzo dobrze m/z.
--temat - fajna sytuacja, spojrzenie, postawa modelki.
Pozdrawiam![]()
Takie tam..... szkiełko ....oko.....jeszcze jedno oko.....ale tylko jedno w użyciu......
Prawe
Moje pstryki z różnych, dziwnych miejsc : http://tom-gdynia.jalbum.net/
Kwintesencja smaku, kunsztu i oka![]()
D7k|N17-55 2.8|N Micro 60 2.8G ED|N35 1.8G|N85 1.8|SB900
Wspaniały obraz.
Świetna fotografia, ma to "coś". Nie zdziwiłbym się gdybym zobaczył ją na okładce National Geographic
D700 + D750+D90+N35/1.8+N85/1.8+N28/1.8+SB900+YN602
mo i to jest solidna fotografia. Poczynając od kolorów, kadru, kompozycji po takie smaczki jak tekstura aż do generalnego klimatu jest bardzo dobrze. Trochę więcej ostrości jednak by się przydało - czysto subiektywnie.
Skontaktuj się z nami