Close

Strona 1 z 9 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 83

Wątek: wielki blekit

Domyślnie

Bardzo mi się podoba. Kolorki super, kadr poukładany, całość naprawdę przyjemna. W jakim kraju robione? Pozdrawiam!

Domyślnie

To jest wprost niebywałe, że gdy tylko poczuję cień znużenia stylistyką w jakiej się wypowiadasz, natychmiast serwujesz nową, odmienną i w dodatku ciekawszą. Sezonowość twojej kuchni fotograficznej działa z zatrważającą perfekcją.

Za najwyższą formę wtajemniczenia uznają fotografię zakomponowaną w wymiarze luminancji jak i chrominancji - i tutaj ta rzadka, arcytrudna sztuka powiodła się w absolutnej pełni. Fantastyczne rejestry turkusów i granatów skontrapunktowane akcentami żółcieni i brązów współgrają z interesującymi rytmami kompozycyjnych podziałów, akcentów i rytmów, tworząc wysmakowaną, wielowymiarową kompozycję.

Domyślnie

Nieprawdopodobnie dobre zdjęcie, na miarę WPP. Kolory, kadr… nie no… co tu w ogóle pisać. Na tej fotografii gra absolutnie wszystko.
    Ukłony i szczere gratulacje.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swider Zobacz posta
    na miarę WPP
    Uuuu - znacznie lepsze. To zdjęcie jest wizualnie ponadczasowo piękne, w najmniejszym stopniu nie składa hołdu doczesności.

Domyślnie

Nawet mialem dac tytul - skontraounktowana iluminacja turkusu
    Road to Manila

Domyślnie

Czornyj… nie sposób konkurować z Twoimi kwiecistymi panegirykami, ale czy aby jednak nie toniemy w patosie? Zdjęcie po zgaszeniu monitora jeszcze nie świeci światłem własnym.
    W każdym razie, nie ma to tamto. Jest wyśmienite w każdym calu.

Cytat Zamieszczone przez mistrzucieczki Zobacz posta
    Nawet mialem dac tytul - skontraounktowana iluminacja turkusu

No, no… też mi taki tytuł przyszedł do głowy po obejrzeniu zdjęcia. Tylko ja bardziej myślałem o kontrapunktach niż „kontraounkatch”.
    Ostatnio edytowane przez swider ; 26-06-2012 o 21:57
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Zwykle jestem nader oszczędny w komplementowaniu dokonań Maria, ale tym razem zostałem centralnie rozd... i nie mam wprost słów na bezmiar mego zachwytu.

Domyślnie

Genialne - więcej nie napiszę bo i tak nie jestem w stanie dobrać lepszych słów niż Czornyj.

Domyślnie

A ja nadal nie wiem jaki jest procentowy Udzial zachwytu a jaki zartu
    Niemniej milo ze zdjecie nie przeszlo calkiem bez echa posrod licznych portretowych smaczkow serwowanych w tym dziale
    Road to Manila

Strona 1 z 9 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów