Szukaj
Ciekawie pokazane ...pomysł i wykonanie bdb
Mi się podoba, całkiem innaczej pokazane miejsce i jak ciekawie![]()
D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /
Za tydzień poszukam tego punktu widzenia.
Świetne, choć nie ukrywam że nie jestem jakimś szczególnym fanem Irenek, tak tu jestem pod wrażeniem.
P.S Jak tam w Paryżewie z robieniem zdjęć-bo różne słuchy i opinie mnie dochodzą. Np. na statyw niechętnie spoglądają. Czyżby podobna schiza jak w niektórych miejscach w Londynie?
Nie dano mi odczuć, by statyw był źle widziany, chociaż kręciłem się z nim stale. Co najwyżej przyciągałem litościwe spojrzenia turystów, bo upalnie dość było i ludzie z małpkami nie wyrabialia ja z plecakiem, torbą, statywem i dwoma aparatami na szyi
![]()
Kręciłem się wokół uzbrojonych żołnierzy, ale żaden nie tylko nie czynił mi uwag ale i nie zwracał na mnie uwagi (na tyle bym to odczuł)![]()
Czyzbys chcial teraz sprobowac w kolejnym kraju Andrzeju po nieprzychylnym odbiorze Germanii?![]()
Oryginalne ujęcięi ekstra wykonanie
![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Kaliber fotografa można poznać po tym ja realizuje swoją wizję przedstawiając miejsca mniej lub bardziej znane, tutaj mnie z lekka przytkało... Świetna odsłona!
@ maniak666 - miałem przyjemność być w tym magicznym mieście, i z moich doświadczeń dodam, że na Wieżę Eiffla ze statywem nie wjedziesz (mnie nie wpuścili...), podobnie było wewnątrz katedry Notre-Dame, zostałem zręcznie wyłowiony w tłumie przez skrupulatnych wolontariuszy w momencie rozstawiania sprzętu... Trochę tego nie rozumiem =/
Pozdrawiam! =]
Super, zupełnie inaczej niż te wszystkie turystyczne ujęcia całych hord różnej maści fotografów odwiedzających to miasto. Bardzo kreatywnie i nowatorsko. Wykonanie tradycyjnie na odpowiednim poziomie.
LED ZEPPELIN
Dobre, inne, lepsze ;]
Skontaktuj się z nami