Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Małe...

Domyślnie

Prima sort, a duże to już full wypas. Ciekawym czy pojedyncza klatka, czy składak.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Dobry kadr w zrownowazonej kolorystyce.
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Miejsce świetne i oddałeś jego przestrzeń znakomicie, a że pogodę życzylibyśmy sobie inną to wiadoma sprawa, niemniej jak widać troszkę światła też mieliśmy.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez przemek29 Zobacz posta
    zjechaliście chyba wszystko od dołu do góry co do zdjęcia jest fajne mogło być lepiej nie twierdzę że jest źle tylko ta pogoda tu na wyspach jest na wagę złota was chyba też nie rozpieszczało. POZDRAWIAM
    Zawsze może być lepiej . A pogoda jak to ona, zmienną i kapryśną jest . Brali ją jaka była .

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    ...Ciekawym czy pojedyncza klatka, czy składak.

Nie no, singielkiem bym tego ni jak nie opędził . Tutaj dwanaście klatek do kupy złożonych.
    Wiem, że dużo, ale chciałem jak najlepszą geometrię uzyskać i chyba w miarę poprawnie się udało to zadanie wykonać .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    chyba w miarę poprawnie się udało to zadanie wykonać .
    Toć dlatego pytałem, do tego miejcówki jeszcze nie dane mi było ujrzeć osobiście. Nie należę do tych co pod lupą oglądają, a wydaje mi się, że nawet fale udało Ci się dopasować akuratnie. Świetna robota.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Świetne w odbiorze... Brawo!
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

Bardzo ładne. Te kolory i jak poprzednicy mówili kwiaty na trawie ! Ostre jak należy.

Mówisz z 12-tu zdjęć ? To ciekaw jestem wersji Full
    Nikon D7100 + Nikon D3200 (Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6 ED + Sigma APO 70-300mm f/4-5.6 DG MACRO + Nikkor AF-S DX 18-55 mm f/3.5-5.6G ED II)

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów