Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Magda na boso i nie tylko.

Po dłuższej przerwie wrzucam stare nowe zdjęcia

1.

2.

Domyślnie

Naprawdę nie zauważyłeś majtasów na dwójce i wieszaka na jedynce?
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 29-06-2012 o 12:04 Powód: "Na prawdę"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    Na prawdę nie zauważyłeś majtasów na dwójce i wieszaka na jedynce?
    Zauważyłem(to metka a nie wieszak, ale wrzuciłem nie to zdjęciejuż nie będę poprawiał sorry następnym razem zwrócę na na to uwagę jakie zdjęcie wrzucam Na 2 to nie majtki tylko sukienka(nie wrzuciłbym zdjęcie z gaciami:/ sukienka je zakrywa
    Ostatnio edytowane przez Hiszam ; 27-06-2012 o 17:45

Domyślnie

na 1 to na pewno wieszak nei metka. Poza tym co takie zablurowane te fotki ?
    jedynka nie porywa, ot zwykly centralny kadr, 2ka krzywa i poza jakas taka malo atrakcyjna.
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 29-06-2012 o 12:05 Powód: "napewno", "Pozatym"
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

Czy ja wiem czy aż tak "zblurowane" jedyne co zrobiłem to rozbycie powierzchniowe i bardzo malutkie krycie rzędu 24 działki... no i praca na krzywych. Co do jedynki kwestia gustu Miał być zamknięty kadr wzrok modelki szuka wolności w tym "wiezieniu".

Domyślnie

uuuu Panie ja tutaj BF chyba widze. Ostrosc nie na modelce tylko pol metra za nia :/
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Uprawnienia umieszczania postów