Szukaj
Rewelacyjne zdjęcia. Naturalnie, na dobrej głębi, świetne kadry i wyczucie przestrzeni. No dobrze - modelka robi tu 80 % roboty, ale miło się ogląda. Widać momentami problemy techniczne, czy to z ostrością, czy z ekspozycją. Jednak na moje oko, każdy rodzic chciaby mieć podobne zdjęcia swojej pociechy.
Dzięki mOSAd za komentarz. Co do ostrości - to bardzo dziwna sprawa bo wydawało mi się, że imageshack nie zmniejsza zdjęć a te mi zmniejszył. Ponadto te same zdjęcia wrzuciłam też do oceny na forum fuji i tam wyświetlają się poprawnie. Czy ktoś wie o co chodzi??
modelka cudna ! Zdjęcia bardzo przyjemneZwłaszcza pierwsze 2. Na 2 ostatnich jak dla mnie zbyt agresywna textura.
zdjęcia robię
Ostatnio edytowane przez mOSAd ; 22-06-2012 o 16:05
Cóż, moderator chyba nie może sam sobie dać ostrzeżenia![]()
Ja cenię analizę każdego zdjęcia więc jestem za.
Wszystko to jest tylko kwestią na ile autor zdjęcia chce być ze zdjęć zadowolony i jaki poziom chce osiągnąć.
Jednemu wystarczy że zdjęcia są świetne a drugi zechce je doprowadzić do perfekcji.
Zabranianie analizy i komentarzy do zdjęć to nie najlepsze rozwiązanie, bo wielu dzięki temu wynosi stąd ogromną wiedzę.
Sorry za OT![]()
No jakoś nie. Nie piszę o Twojej fryzurze, a o sposobie komentowania i czepiania się bzdur. A konkretnie w przypadku zdjęć w tym wątku -- pisania nieprawdy bo zdjęcia mają jak najbardziej poprawną ekspozycję.
To nie dział glamour, gdzie zdjęcia muszą być wymuskane, wręcz do porzygania i jeśli ktoś ma czas, energię i ochotę -- można się czepiać źle ułożonego drugiego palca u prawej ręki.
Absurd. Zacytuj proszę w którym miejscu zabraniam konstruktywnego komentowania. Jest wręcz odwrotnie.
Więcej napiszę, odkąd wystosowaliśmy apel (którego byłem gorącym zwolennikiem) z prośbą o bardziej rozbudowane komentarze, z uporem kasuję jednowyrazowe posty, wymagając od forumowiczów włożenia choć minimalnego wysiłku w komentowanie. Myślę, że korzyścią dla publikujących.
Z jednym się zgodzę. Może faktycznie już nie marnujmy tego wątku na OT.
Musisz zaznaczyć "do not resize" i powinno być ok
Zdjęcia piękne i modelka cudna!
I am a Nikon girl
rzadko sie zdarza taki dobry set![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Skontaktuj się z nami