Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Groszek i Kimi wysoko, aj lajk. Co z Webberem? Bo nie ogladalem...
    Webber miał problemy z bolidem (chyba nie za bardzo sobie poradzili od T3), a do tego lepiej się prowadził na twardszej mieszance - więc jak przystało na dobrych strategów wyjechali na miękkiej
    Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
    "I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
    Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"

Oszczędny w słowach Awatar mirtius
    Miasto
    Warszawa / Mińsk Maz.

Domyślnie

Te "problemy z bolidem" jak to nazywali w Polsacie, widać było w relacji BBC
    Zobaczmy co powiedział sam Webber:

Nie miałem systemu DRS, co kosztowało mnie 1,3 sekundy na okrążeniu. Toczyliśmy dzisiaj dużą walkę z samochodem. Przejechałem dzisiaj tylko cztery okrążenia, w tym trzy podczas kwalifikacji. Pierwsze okrążenie wykonałem na twardych oponach, a kolejne dwa na miękkich, lecz było zbyt ciasno. Czasy okrążeń nie były aż tak złe, biorąc pod uwagę to, że nie mogłem korzystać z DRS'u, jeednak nie mogliśmy nic zrobić w tej sytuacji. Mamy jutro dużo pracy do wykonania. Chcieliśmy naprawić tylne skrzydło przed zakończeniem pierwszej części czasówki, ale nie udało się, więc będziemy musieli zrobić to jutro. (f1wm.pl)

Domyślnie

Dzisiaj Borówa przeszedł sam siebie jak zaczął podniecać się, że Hamilton jest na "super szybkim" kółku, a to tylko się mu oczko omksnęło, temu Andrew, na tabeli LT, i nie zauważył, że Lewis w boksie już siedzi Jak Myślisz Maurycy po chwili go poprawił - analiza tabeli LT jednak trwa.

Domyślnie

Timo Glock nie weźmie udziału w wyścigu. Bóle brzucha go nie opuszczają. Opuścił już kwalifikacje, jednak z powodu "dobrych" czasów w treningach został dopuszczony do wyścigu. Dzisiaj jednak podjęto decyzję (Glock i Marussia), że nie będą się wygłupiać HRT w połowie odetchnęło z ulgą...

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Dobry wyscig, a to dopiero 3/5

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Miazga koncowka Borowka widze, ze zna wszystkie jezyki swiata

Domyślnie

Wyniki:

Tym razem Walencja była ciekawa. SC jak to ma w zwyczaju namieszał.

SC - czy te sieroty w F1 nie potrafią wysłać SC przed lidera!? Vettel w ogóle na SC nie stracił, a skoro nie zjechał to powinien (zjazd na następnym kółku pod SC, lub później mając już zredukowaną przewagę). Na szczęście problem sam się rozwiązał i Palec nie dojechał

Podium - w sumie całkiem fajne, nawet dziadek mi nie przeszkadzał, choć fuksem się na nie dostał.

Vergne - manewr na Heikim mistrzostwo świata głupoty. Sędziowie docenili - 10 miejsc w tył na starcie do następnego GP oraz 25k ojro kary.

Senna - kara dla niego IMHO moooocno dyskusyjna. Osobiście traktowałbym to jak normalny RA.

Maldonado - szkoda, że Automobilklub Monaco się ugiął i odsprzedali bana dla Pastora. Ten koleś jest niebezpieczny. Jak można w powrocie na tor, nie będą nawet na nim 4 kołami wbić się w konkurenta (HAM). Sędziowie nie docenili za bardzo tego wyczynu, a szkoda - doliczono 20 sek. do wyników wyścigu, a powinno być moim zdaniem co najmniej 5 miejsc w tył na starcie kolejnego GP. Nie wspominając o przejechaniu kolejnego okrążenia bez przedniego spoilera.

Kobayashi - za przytulenie się z Massą dostał karę 5 miejsc do tyłu na starcie kolejnego wyścigu.

Alonso - bardzo mi się podobało jak świętował z porządkowymi przed trybuną pełną rodaków. Ciekawym czy zatrzymał się z powodu braku paliwa na dojazd i próbkę, czy po prostu miała ochotę podziękować kibicom.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adolfik9501 Zobacz posta
    miała ochotę podziękować kibicom.
    Ooo, wiesz coś, czego my nie wiemy...?

A co się stało ze Swetrem, że nie dojechał? To przez niego był SC? (bo nie widziałem części wyścigu)
    Krzysztof Paszkiewicz

Oszczędny w słowach Awatar mirtius
    Miasto
    Warszawa / Mińsk Maz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Ooo, wiesz coś, czego my nie wiemy...?

A co się stało ze Swetrem, że nie dojechał? To przez niego był SC? (bo nie widziałem części wyścigu)
    Hm, nie jestem pewien kogo masz na myśli, w wynikach powyżej masz przyczyny odpadnięcia z wyścigu.

A kraksa Maldonado z Hamiltonem wyglądała następująco:

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów