Szukaj
w zasadzie dla mnie wszystkie ciut za ciemne za to kadrowo rewelacja![]()
Żadne mnie nie przekonało. Probujesz, szukasz, ale nie do końca trafiasz tym razem. Najbliżej sukcesu pierwsze i ostatnie, bo spokojne, bez sztucznego szaleństwa i pozowania. Za to kadry średnie.
ostatnie bardzo dobre.
...
Widać, że szukasz czegoś nowego i nie dajesz się utartym schematom. Jak dla mnie ciekawie, choć czegoś zabrakło. Masz przydatną umiejętność zrobienia czegoś nowego, fajnego korzystając z podstawowych środków. Na pewno jest to cenne przy fotografii ślubnej, gdzie nigdy nie przewidzisz jakie będziesz miał warunki i co Cię spotka - a Ty i tak zrobisz coś ciekawego. Wracając do setu, może to przez przytłumioną obróbkę, która trochę odejmuje życia tym zdjęciom ma się wrażenie że czegoś brakuje? Nie wiem, w każdym razie spory plus za kadry i pomysły. Pozdrawiam!![]()
Tak, ostatnie zdecydowanie najlepiej trafione
Szumy biją mnie po oczachDziwię się, że nic z nimi nie zrobiłeś bo są jak najbardziej do usunięcia
![]()
Dla mnie ubranie, taki trochę biurowe, nie pasuje do tematu, kadry słabe i brak fantazji, takie jakieś w stylu wyszło dziewczę na pole i robiło co chciało a nie bardzo wiedziało co ma robić.
Same zdjęcia przy słabym świetle i może dlatego trochę ziarnisto wyszło.
Ale jako cały set - zdjęcia zostały świetne przedstawione i moim zdaniem dzięki temu się całkiem dobrze wybroniły.
dobre dobre - faktycznie ciemne i bez koloru/kontrastu. Kadrowo i pomysłowo super. Tak dalej.
Skontaktuj się z nami