Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Marta w polu

Domyślnie Marta w polu

Króciutka sesja, pogoda kiepska i mam wrażenie, że za dużo zdjęć wrzucam

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.
    nic

Domyślnie

w zasadzie dla mnie wszystkie ciut za ciemne za to kadrowo rewelacja

Domyślnie

Żadne mnie nie przekonało. Probujesz, szukasz, ale nie do końca trafiasz tym razem. Najbliżej sukcesu pierwsze i ostatnie, bo spokojne, bez sztucznego szaleństwa i pozowania. Za to kadry średnie.

Rozmowny
    Miasto
    augustów/żory/stafford

Domyślnie

ostatnie bardzo dobre.
    ...

Domyślnie

Widać, że szukasz czegoś nowego i nie dajesz się utartym schematom. Jak dla mnie ciekawie, choć czegoś zabrakło. Masz przydatną umiejętność zrobienia czegoś nowego, fajnego korzystając z podstawowych środków. Na pewno jest to cenne przy fotografii ślubnej, gdzie nigdy nie przewidzisz jakie będziesz miał warunki i co Cię spotka - a Ty i tak zrobisz coś ciekawego. Wracając do setu, może to przez przytłumioną obróbkę, która trochę odejmuje życia tym zdjęciom ma się wrażenie że czegoś brakuje? Nie wiem, w każdym razie spory plus za kadry i pomysły. Pozdrawiam!

Domyślnie

Tak, ostatnie zdecydowanie najlepiej trafione
    Szumy biją mnie po oczach Dziwię się, że nic z nimi nie zrobiłeś bo są jak najbardziej do usunięcia

Domyślnie

Dla mnie ubranie, taki trochę biurowe, nie pasuje do tematu, kadry słabe i brak fantazji, takie jakieś w stylu wyszło dziewczę na pole i robiło co chciało a nie bardzo wiedziało co ma robić.

Domyślnie

Same zdjęcia przy słabym świetle i może dlatego trochę ziarnisto wyszło.
    Ale jako cały set - zdjęcia zostały świetne przedstawione i moim zdaniem dzięki temu się całkiem dobrze wybroniły.

Domyślnie

dobre dobre - faktycznie ciemne i bez koloru/kontrastu. Kadrowo i pomysłowo super. Tak dalej.

Domyślnie

szumy, kolory, kadry -wszystko na nie

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów