Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Praga [parking]

Domyślnie

Mieszkając przy bocznej uliczce Vaclavskich Namesti, parkowaliśmy pod dworcem kolejowym. Zapłaciliśmy tylko za końcówkę dnia, bo weekend darmowy. Samochodem nie interesowaliśmy się przez cały pobyt, nikt inny też nie, bo stał jak żeśmy go zostawili.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Problem z dworcem jest jedynie taki, że zaraz obok niego jest powszechnie znany 'bajzel'. Akurat tam nie zaryzykowałbym stawiania samochodu z czymś w środku - bo tylko o włamanie tam chodzi.
    Pinot Noir

aortamag.pl

kowalik112
    Gość

Domyślnie

Witam
    Jak byłem to parkowałem tu :Folimanka, w pobliżu Na Folimance 2490/2, Praha 2-Vinohrady, Czechy. Obok hali sportowej jest parking strzeżony.
    W zeszłym roku 1200 Kć za tydzień.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fiber Zobacz posta
    Witam,

jutro wybieram się samochodem do Pragi. Czy macie może jakieś sprawdzone - koniecznie - strzeżone parkingi godne polecenia?
    Nocleg będę miał w Pradze 1.
    Na początku maja byłem tydzień w Pradze. Co prawda mieszkałem tuż przy stacji metra Dejvicka (Praga 6), ale od Pragi 1 to rzut kamieniem (no prawie). Samochód zostawiłem na... lotnisku (Parking D - monitorowany, ale nie strzeżony). Co prawda potem się okazało, że prawdopodobnie miałbym miejsc parkingowe i to nawet za darmo, ale na ulicy, a z tego co przeczytałem, to jednak w Pradze włamania do samochodów są dość częste. Nie wiem na ile to nagonka prakingowców, ale nie chciałem sprawdzać na sobie. Z lotniska pod samą stację Dejvicka dojeżdża autobus 119. Potem metrem, gdzie chcesz.

O cholera, nie spojrzałem na datę. Ale może komuś się przyda na przyszłość.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów