Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 35

Wątek: PC do 3500 zł

Domyślnie

Logitech G700 + K350 :P
    d70s + N18-70 + N55-200

Domyślnie

Jak nie chcecie podkręcać, to nie potrzeba wam procesora z "K" w nazwie. Lepsza też będzie płyta na H67, bo nie będzie wtedy trzeba dawać osobnej grafiki.

Domyślnie

Strasznie mi się spodobała klawiatura Logitech Illuminated. Cena wysoka, ale chyba się zdecyduje kusi też klawiatura Lenovo - taka jak w laptopach ThinkPad. Myszkę chce tradycyjną, ale bez kabla.
    Umbra możesz rozwinąć ? myślałem, że procesor ma w sobie wbudowany układ graficzny.

Domyślnie

Rychu - procek ma gpu ale na płycie z p67 nie ma złączy także nie skorzystasz.
    Logitech Illuminated warto, poszukaj refurbished na allegro - ja tak kupiłem swoją, zapłaciłem 180 zł za nówkę w skatowanym pudełku
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

Czyli jaką płytę (najlepiej z oferty esc.pl) muszę kupić ?
    Coś takiego http://www.esc.pl/product_info.php?c...ducts_id=46997 ?
    Ostatnio edytowane przez rychu_cmg ; 23-06-2012 o 20:53

Domyślnie

Płyta da radę choć ja osobiście brałbym AsRocka
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

Zwróć uwagę na długość SHIFTA, lewego CTRL, ALT-a. Jakoś mi nie leżą klawiatury Logitecha. Za bardzo kombinują. Przejdź się do sklepu i weź coś taniego. Te drogie klawiatury często nie są wcale lepsze od zwykłych. Sam się naciąłem, bo kupiłem Sidewindera x6 - ściera się czarna farba i na niektórych klawiszach już w zasadzie nie ma oznaczenia liter.

Co do GPU w prockach - GPU nie działa na chipsecie P67. Potrzebujesz H67 lub Z67. Procesor bez "K" w nazwie się nie kręci - skoro i tak nie chcesz kręcić, to ten się bardziej opłaca, bo jest nieco tańszy.

Domyślnie

Procek z K ma lepszą kartę wbudowaną HD2000vsHD3000 - zamiast o z67 pomyśl o Z77 - ten sam koszt a nowsza konstrukcja. Tutaj ciekawa płyta http://www.esc.pl/product_info.php?products_id=46985

Domyślnie

Tylko pytanie brzmi: po co mu Z77, skoro nie chce podkręcać? Ja bym brał H67.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Umbra Zobacz posta
    Procesor bez "K" w nazwie się nie kręci
    Kręci się, ale mnożnik można zwiększyć tylko o 5 (czyli OC 0,5 GHz). O kolejne kilkaset MHz można podkręcić poprzez BCLK - ale to już jest niewskazany sposób OC (możliwa niestabilność USB itp.)
    Cytat Zamieszczone przez lazik_s Zobacz posta
    Procek z K ma lepszą kartę wbudowaną HD2000vsHD3000
    Jak mu braknie wydajności w tym GPU 2000, to i tak 3000 niewiele zmieni. Jeśli potrzeba mu szybszego GPU niż ten z i5 bez K , to lepiej kupić nowoczesną, acz tanią kartę na PCI-E np.:
    http://www.skapiec.pl/site/cat/14/fi..._0_0_0_21361_0
    ... która i tak wymiecie te śmiecie zintegrowane w procesorach intela, z ivy bridge HD 4000 włącznie.

Cytat Zamieszczone przez Umbra Zobacz posta
    Zwróć uwagę na długość SHIFTA, lewego CTRL, ALT-a. Jakoś mi nie leżą klawiatury Logitecha.
    E tam marudzisz, jak baba w ciąży
    Ostatnio edytowane przez Kyle ; 24-06-2012 o 13:32

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów