Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 35 z 35

Wątek: PC do 3500 zł

Domyślnie

Jezeli chodzi o klawiatury, Przede wszystkim pomacac. Zwracac uwage na rozlozenie i rozmiar home/end/pageup/pagedown/insert/delete, ctrl/shift/enter.
    Mam kilka klawiatur w tym momencie i na 50% z tego nie potrafie efektywnie pisac/pracowac ( szczegonie chodzi mi o progamowanie i specjalne znaczki ). Sporo zalezy od przyzwyczajen.
    Jezeli chodzi o Klawiatury:

- K350:
    Insert/delete/end etc srednio ulozone jak dla mnie, mimo ze po pewnym czei sie przywyczailem i uwazam ze jest to dosc udany produkt.
    - Lenovo Enhanced Performance USB Keyboard 73P2656 :
    Niski Enter - mi przeszkadzal,b o przyzwyczailem sie do wysokich, ale na dluzsza mete - da sie przyzwyczaic, w koncu mam niski w laptopach i zyje.
    - Lenovo ThinkPad USB Keyboard with TrackPoint 55Y9042
    Klasyka ThinkPadow, jezeli ktos lubi, mysle ze bedzie zadowolony - wiekszych roznic w stosunku do tej z laptopa nie widzialem, ale nie mialem okazji pracowac na niej dlugo. Wielki + za trackpoint.
    - K120
    Jezeli szukasz tanszej klawiatury, to ta jest ok. Sporo pracuje na niej i nie narzekam.
    d70s + N18-70 + N55-200

Domyślnie

Myszka: http://www.vedion.pl/product-pol-352...lue-Swirl.html
    Klawiatura: http://www.vedion.pl/product-pol-166...-Keyboard.html
    Kupował ktoś w tym sklepie ?
    Uprzedzę pytanie - wiem co to znaczy REFURBISHED

System operacyjny Windows 7 Home Premium OEM 64Bit
    Ostatnio edytowane przez rychu_cmg ; 24-06-2012 o 20:08

Domyślnie

Ja kupowałem, zadowolony jestem - szczegóły we wcześniejszym poście
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Umbra Zobacz posta
    Tylko pytanie brzmi: po co mu Z77, skoro nie chce podkręcać? Ja bym brał H67.
    Bo jest w podobnej cenie, nowszą konstrukcją, wspiera rzeczy których w H67 nie ma np.: ram powyżej 1333, pcie 3.0...

Domyślnie

Komputer jest już u mnie od poniedziałku. Śmiga aż miło.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów