Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Rover 200

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Rover 200

Tak, wiem, że mało egzotycznie/klasycznie jak na mnie, ale... ostatnio robiłem fotki do ogłoszenia sprzedaży takiego oto Roverka Jak Wam się widzą te zdjęcia?
    Gdyby ktoś był zainteresowany samym samochodem to ślijcie śmiało zapytania na priva

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Domyślnie

Bez polara?? Niebo tfu! Widać jakieś zarysy obłoczków ale nic poza tym. A reszta ..... bardzo wyraźna
    Zresztą sam pisałeś "do ogłoszenia" to w sumie bez sensu chyba czepiać się nieba hihi

Domyślnie

do ogłoszenia to raczej ciasne kadry jak 4. i 7. bo nikogo nie interesuje niebo i elementy infrastruktury. Poza tym wnętrze szerokim kątem i komora silnika obowiązkowo. Na tle ciemnym, ciemne auto wygląda jak zielony liszaj na zielonej kapuście, pięknie wychodzą odbicia w lakierze np;. na 1. i trzeba to wyeksponować. Akurat ten rodzaj fotografii praktykuję dość często do ogłoszeń pozdrawiam!
    D700+50mm f1.8G+Di866

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian3202 Zobacz posta
    do ogłoszenia to raczej ciasne kadry jak 4. i 7. bo nikogo nie interesuje niebo i elementy infrastruktury....
    No i tu się mylisz. Dobre zdjęcie przyciąga a zdjęcie strzelone w taki sposób jak mówisz to zwykła kupa!

Domyślnie

Kadry fajne, faktycznie szkoda nieba bo jest takie nijakie... rozumiem, że zdjęcia na allegro ale szkoda. Polar też by się przydał Miejscóweczka pierwsza klasa! Jeszcze drażni mnie ten "wunder baum" pod lusterkiem :P Myślałem kiedyś o takim Rover'ze bo małe, dużo nie pali i jak się uprzeć to nie brzydkie
    blues to korzenie, reszta muzyki to owoce

Domyślnie

Dzięki za uwagi. W praktyce wygląda to tak: http://otomoto.pl/rover-200-C24806974.html Ktoś chętny?

Swoją drogą otomoto zjada jakość fot
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pes Zobacz posta
    (...)W praktyce wygląda to tak ...
    W praktyce naprawdę świetnie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ryszawiec Zobacz posta
    W praktyce naprawdę świetnie
    no i jak kolega widzi ciasne kadry po obróbce to nie kupa!
    D700+50mm f1.8G+Di866

Domyślnie

Na 5. można było podjechać parę metrów do przodu, aby tło było pasiaste w całym kadrze
    Reed
    Stopka w remoncie
    Flickr

Domyślnie

Ehh.. Kto mial R200 ten doceni piękno mając w tyle ewentualne niedociągnięcia Wróciły wspomnienia Dzięki... Z Roverem jest tak ze cieszysz się dwa razy.. Raz jak kupisz, drugi raz jak sprzedaż. Strasznie sie ucieszyłem, że gładku udało się sprzedać mojego Czego i Tobie życze
    D90|T17-50/2.8|S70-200/2.8II|SB-800|M42
    www.fotopstryki.blogspot.com | www.fotofoter.org

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów