Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Strefa Kibica

Domyślnie

Widze Micles, ze dobrze odrobiłes pracę domową Wprawdzie ujęcia bardzo podobne do tego, co jakiś czas temu prezentował Bartek Skowron, ale mimo, że je mam w pamięci, to Twoje tez mi się podobają.
    Są emocje, sa ładne dziewczyny, jest koleś bez zęba na przedzie. Dobra robota!

07. Absolutnie bym wywalił.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Aż jestem zdziwiony tą opinią, bo co do różnorodności kadrów myślałem trochę inaczej, że właśnie flaki z olejem (większość jest z 35tki, robione z podobnej wysokości 170-190cm, większość od przodu, bez jakiegoś większego kombinowania, jedynie 11 mi się mega podoba). Co do reszty, mogę się jakośtam zgodzić, jedynie z odwagą bym nie przesadzał[...]
    Nie chciałbym być nieużyty, jeżeli miałoby Ci to jakoś pomóc, to równie dobrze mogę powiedzieć, że cała ta sesja nie wyszła W każdym razie, jeśli z moją pozytywną opinią się nie zgadzasz, to Twoje prawo...

woda
    Gość

Domyślnie

Do 7 jest moim zdaniem trochę zbyt monotonnie. Gdyby zrobić z tego mini set , który miałby pokazywać clou całego zamieszania to 2, 6 i 7 nadawałyby się do tego moim zdaniem najbardziej.

Domyślnie

bardzo fajne i pełne energii zdjęcia 4 mnie zainspirowała ;P
    Df|D300|MB-D10|SY14 2.8AE|N20-35 2.8D|N28 1.8G|N50 1.8G SE|N50 1.8D|N85 1.4D|N24-70 2.8G|N18-200VR|SB-900|
    FM2|Smiena 8M|Polaroid 600|Fujifilm Instax Wide 300...

Domyślnie

Emocje uchwycone doskonale i tu jest moc tego reportazu.

X-T2 | 35/2 | 50/2 | ETRSi | 75/2.8
    radek.art.pl / facebook

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów