Close

Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 94

Domyślnie

a siatkarze w przeciągu 10 lat mieli naprawdę spore sukcesy... ostatnio grają naprawdę świetnie ! nie gwiazdorzą, skandali nie słychać (o pijakach siatkarzach, o korupcji, problemów w związku piłki siatkowej nie ma) prezes działa społecznie a nie jak w PZPN...
    a gra w siatkówkę z orzełkiem na piersi sprawia im radość, to widać w wywiadach, widać na boisku radość z gry.
    takim chłopakom można "dać" wszystko...hotele, spa, najlepsze zaplecze treningowe bo wiadomo że to im potrzebne i pieniądze wydane na to zamienią w sukces.
    a nasi piłkarze mieli 3 lata, imprezę za darmo (bez eliminacji) i nie potrafili wygrać chociaż jednego meczu (w grupie marzeń, jak to wszyscy mówili)...a ja się tak emocjonowałem grą naszych piłkarzy... z każdym meczem na EURO wierzyłem coraz bardziej że z grupy wyjdziemy... a tu taka zamuła...
    Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
    Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sokolnik Zobacz posta
    o korupcji, problemów w związku piłki siatkowej nie ma) prezes działa społecznie
    słabo się więc interesujesz...

http://sport.wp.pl/kat,1912,title,Mi...ea85&_ticrsn=3

a co do poprzednich władz to już szkoda gadać...
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez coach_lodz Zobacz posta
    ale to jeden taki przypadek na pewno nie znam nikogo bez grzechu (filozoficznie)... ale przynajmniej siatkarze odnoszą sukcesy i przynoszą radość kibicom ! Warto zarywać noce by oglądać mecze Polski w LŚ itp imprezach

Domyślnie

co by nie pisać... różnica między nimi tzn siatkarzami a piłkarzami jest koooolooooosaaaalnaaa... siatkarze zaczynają "lać" świat i dobrze im to wychodzi a piłkarze są dopiero na początku miejmy nadzieję tej drogi...

Warto zarywać noce by oglądać mecze Polski w LŚ itp imprezach[/QUOTE]

w rzeczy samej))

Domyślnie

A kiedy wypada finał LŚ w Sofii?

[edycja]
    Już wiem! 4 — 8 lipca. Trzymamy kciuki!
    Ostatnio edytowane przez swider ; 19-06-2012 o 15:05
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Turniej finałowy: 4 – 8 lipca 2012

Domyślnie

oj sie bedzie działo... dobrze że to w naszej strefie czasowej a nie o ..... 2 nad ranem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pincerna Zobacz posta
    oj sie bedzie działo... dobrze że to w naszej strefie czasowej a nie o ..... 2 nad ranem
    Dobrze prawisz
    Oby zdobyli kolejny z rzędu medal w LŚ
    Nie ukrywam, że chciałbym żeby przywieźli medal z Londynu, z brązowego też będę bardzo zadowolony

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Ale nam się grupa w Final Six trafiła, niech to...

Polska, Brazylia i Kuba
    Te dwie ostatnie to aktualni mistrzowie i wicemistrzowie świata...
    Ale za to jak już wejdziemy do półfinału, to powinno być ciut lżej, teoretycznie przynajmniej.

W drugiej grupie Bułgaria, Niemcy i USA albo Francja

Będzie się działo...
    "Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zachodniopomorskie

Domyślnie

Tak sobie oglądam właśnie meczyk Kuba - Brazylia, i oczy przecieram z niedowierzaniem. 1:0 dla Kuby (set do 19)
    Ależ ci Kubańczycy grają! Brazylia jakaś taka bezradna się wydaje, no szok normalnie, aż dziwnie się patrzy.
    Oj nie będzie łatwo, nie będzie ...
    "Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits

Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów