Close

Strona 1 z 10 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 94

Domyślnie Liga Światowa 2012

Czy ktoś z Was oglądał dzisiejszy, wygrany 3-1 przez naszych chłopaków mecz z Brazylią?
    Dodatkowo jesteśmy liderem grupy B, przegraliśmy tylko 2 mecze

Oszczędny w słowach
    Miasto
    zachodniopomorskie

Domyślnie

No ja oglądałem No i nie tyle jesteśmy liderem, co już tę grupę wygraliśmy

Pozdrawiam
    "Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits

Domyślnie

przynajmniej o siatkówkę jestem spokojny... chodzi mi o to że wyniki.
    a i wielkiej Brazylii przestaliśmy się bać... (3 wygrane w tym roku), nie to co w nogę, wielka niemoc
    Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
    Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II

Domyślnie

..3 razy z rzędu(prawie) to o czymś swiadczy... teraz to my "lejemy" innych a nie ciągle nas...można by było jeszcze gdzieś Włochów pacnąć żeby nie było że coś nam się udało...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pincerna Zobacz posta
    ..3 razy z rzędu(prawie) to o czymś swiadczy... teraz to my "lejemy" innych a nie ciągle nas...można by było jeszcze gdzieś Włochów pacnąć żeby nie było że coś nam się udało...
    nie chciałbym popadać w samozachwyt, ale naprawdę jest super, jesteśmy w siatkówce potęgą !!! ścisła czołówka światowa! czekam na IO LONDYN 2012, i tam czekam na przysłowiowe wyjście z grupy a potem już na finał i zwycięstwo !
    Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
    Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II

Domyślnie

Ja się zapytuję, dlaczego piłka nożna to nasz sport narodowy a nie chociażby siatkówka?

Domyślnie

i tam czekam na przysłowiowe wyjście z grupy a potem już na finał i zwycięstwo ![/QUOTE]

...starając się w samozachwyt nie wpadać ...ale ...nie może być inaczej... ...

Domyślnie

po tym co siatkarze pokazali w ostatnich meczach pozostaje tylko czekać na turniej finałowy LŚ a potem IO i mieć nadzieje ze wrócą ozłoceni.
    Ostatnio edytowane przez aspire ; 19-06-2012 o 01:20

Domyślnie

Nie popadałbym w taki hurrraoptymizm. To jest sport i chłopaki mogą przegrać (a potem znowu będzie biadolenie, jacy to partacze - vide piłka nożna).

Domyślnie

...siatkówka a piłka nożna to całkiem co innego... nie mam tu bynajmniej na myśli krągłości... "nożni" przegrywają co się da od niepamiętnych czasów, tzn od kadry Górskiego )) choć z obecną drużyną może będzie lepiej...

Strona 1 z 10 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów