kolejne podejście do tematu pionowych kardów w górach, zdjęcie bez obróbki prosto z puszki
Szukaj
kolejne podejście do tematu pionowych kardów w górach, zdjęcie bez obróbki prosto z puszki
www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska
z puszki? a to niebo to co? wygląda jak potraktowane surface blur'em![]()
Jestem nowy na tym forum. Bardzo mi się podoba ten kadr. Sadzę, że ten pion pasuje do tego widoku. Jestem zwolennikiem zdjęć prosto z "puszki" ( bez przetwarzania, podrasowania itp ) ,dlatego mówię "super".
Zdjęcie raczej turystyczno - albumowe, ale to na pewno wiesz![]()
Szkoda, że nie zrobiłeś więcej takich pionów, bo byłaby ciekawa panorama. Naturalne kolory na plus, ale zdecydowanie warto przysiąść i delikatnie dopieścić ten pion. ...no i słoneczko już trochę wysoko było...
Pozdrawiam! =]
O dobry pion w gorach ciezko. Nie bardzo rozumiem czemu "prosto z puszki"
No, puszka w sumie dala rade.
Ale jakby naswietlic np 03-05 EV do dolu. Niebo by mialo o wiele wiecej informacji w swiatlach. A dol by mozna bez problemu wyciagnac w postprocesie.
Ogolnie zdjecie zle nie jest(ale tez nie porywa), szkoda ze takie ostre swiatlo.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Widziałem jak odpoczywaliście na Iwaniackiej Przełęczyfototatry.pl na koszulce
Ładne foto![]()
Michale, dlaczego przysłona f/3.5 ?
Nikon D7100 + Nikon D3200 (Nikkor AF-S DX 18-105mm f/3.5-5.6 ED + Sigma APO 70-300mm f/4-5.6 DG MACRO + Nikkor AF-S DX 18-55 mm f/3.5-5.6G ED II)
Skontaktuj się z nami