Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Nadciąga.

Domyślnie

Super, ale się dzieje! =]
    [z jednym małym ale... ta zieleń troszkę zbyt soczysta dla mnie.]

Pozdrawiam! =]

Domyślnie

Wstyd Pawle - ja już na bank nie zapomniałbym o takiej miejscówce! !!!!!!!!!!
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

Niebo świetne, cała reszta też .
    Pozdro. Wojtek

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Częstochowa/Warszawa

Domyślnie

Zdjęcie fantastyczne. Aż jestem ciekawy co się tam wydarzyło kilka minut później... Gratuluję autorowi !!

Domyślnie

Ogólnie super. To nie pierwszy raz, kiedy pokazujesz świetnie obrobioną chmurę. Zdradź proszę odrobinę "technikaliów" - jakieś filtry, specyficzna obróbka?
    Dół wydaje mi się deczko za jasny, soczysty. Teoretycznie mogę sobie wyobrazić niczym nie przysłonięte słońce świecące z boku i taką chmurę nadciągającą, ale mimo tego mam pewne wątpliwości

Domyślnie

Pięknie uchwyciłeś moment nadejścia , świetna robota
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez creep Zobacz posta
    Ogólnie super. To nie pierwszy raz, kiedy pokazujesz świetnie obrobioną chmurę. Zdradź proszę odrobinę "technikaliów" - jakieś filtry, specyficzna obróbka?
    Dół wydaje mi się deczko za jasny, soczysty. Teoretycznie mogę sobie wyobrazić niczym nie przysłonięte słońce świecące z boku i taką chmurę nadciągającą, ale mimo tego mam pewne wątpliwości
    Z tego co pamiętam to chyba była szara połówka

Moja obróbka ?

Tak na wyczucie nie mam schematu.

Co do Twoich wątpliwości to masz prawo je mieć,ale widać że nie spotykasz takich zjawisk

No cóż jedna klatka i fota strzelona przed wyprawą na rybki

Tego wieczora nic wielkiego nie brało,ale był taki moment w którym porzuciłem wędki i wziąłem aparat do ręki

W trakcie obróbki

CDN...
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pablo 77 Zobacz posta
    Co do Twoich wątpliwości to masz prawo je mieć,ale widać że nie spotykasz takich zjawisk
    No niestety nie dość, że czasu na plenery mam niewiele, to ostatnio nawet jak się gdzieś wybrałem, nie miałem możliwości spotkać tak korzystnych warunków Zazdroszczę

Domyślnie

Fajnie się na to patrzy .
    Na niebie działo się mocno ciekawie .

Domyślnie

Niebo dało czadu i mamy naprawdę fajną fotografię!
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów