Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27
    Zbanowany
    Miasto
    Pogranicze

Domyślnie

Gratuluję zakupu. I nie przejmuj się, początki zawsze są trudne, a najgorsze jest pierwszych siedem lat. Potem będziesz już trafiał nawet w goglach.
    Czekam na więcej.

Pozdrawiam

Domyślnie

To jeszcze "ładny" cropik - fujjjj

nie dotykany jpeg... Pozdrawiam
    Nikon + sporo gratów pasujących do niego Aktualnie wszystko do sprzedania- koniec z fotografią ze względu na wiek.

Domyślnie

oj kusi - ale 85/1.4 też.
    jaka to była przysłona?
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

...przysłona 6.3 niestety dość mocno przysłonięty. Na 85/1,4 też się ślinię ale puki co pozostanę przy 85/1,8. Obecnie myślę że trzeba było parę groszy dołożyć i mieć 85/1,4 ale chciało mi się ciasnego portretu rozwiązaniem jest analog a którym myślę od dłuższego czasu. Pozdrawiam.
    Nikon + sporo gratów pasujących do niego Aktualnie wszystko do sprzedania- koniec z fotografią ze względu na wiek.

Domyślnie

Czy twoja 105-tka trafia bezbłędnie w punkt?. Ja mam niewielki Front i zastanawiam się, czy ten typ tak ma.

Domyślnie

... trafia bez pudła

Domyślnie

Jak na moj gust lepszym wyborem od 85mm 1.4 jest 105dc(a jeszcze lepszym 135DC)mozna go dostac za mniejsze pieniadze a jakosc mechaniczna chyba lepsza a sam obraz jest doskonaly.Co do roznic rozmywania wdc to polecam filmik na youtube(wystarczy wpisac Nikon 105dc)
    Fotografia dla zabawy nie dla zarobku!!!
    D600,Zeiss 35mm F2,N 60/2.8D,N 85mm 1.4 AI-S,N 105mm 2.5 AI-S,N 105mm DC,N 28-80mm f/3.3-5.6g,Tamron 19-35mm

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów