Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Perspektywa

Domyślnie

Panie Marcinie, Panie Tomku: jesteście w błędzie, ponieważ próbujecie nadinterpretować, czytając od prawej ku lewej.
    A przecież u nas czyta się od lewej ku prawej.
    Więc to takie proste: ci, którzy jeżdżą eSkami powinni zawsze pamiętać, że mogą nagle wylądować we wraku, bo koniunktura rozpieszcza tylko z pozoru.
    Zatem - memento mori...
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Panie Woytku - od kiedy to autor jest od interpretacji swego dzieła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gundrum Zobacz posta
    Zdjęcie ma wydźwięk ewidentnie optymistyczny. Zwróciłeś uwagę na Polskie tablice rejestracyjne zauważone wcześniej przez wprawne oko Maria?
    Dla mnie to alegoria postępu, rozwoju. Sen o pięknej przyszłości spełniony dzięki ciężkiej i wytrwałej pracy.
    W tym kontekście Ciebie Szklane Domy symbolizują niewyraźną na razie, majaczącą na horyzoncie, świetlaną przyszłość.

Autorowi dziękuję bardzo za ogromny ładunek pozytywnej energii którego dzisiaj potrzebowałem.
    Ja wprost przeciwnie - zostałem zdołowany przez obraz z ZUS-em i OFE w tle Od samego rana mój organizm został nafaszerowany pesymizmem wynikającej z przesłania: Dzisiaj piękny i młody, a jutro dziad
    Coraz więcej sprzętu (D70s pozostał), tylko ciągle czasu i umiejętności mało

Domyślnie

Hmm... koniunktura bywa psotna i faktycznie droga od W221 do W114 w stanie jak na zdjęciu może być krótsza niż to się nam wydaje Dobre zdjęcie. Jedyne co bym zmienił to skręcił koła W221 w drugą stronę
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    A przecież u nas czyta się od lewej ku prawej.
    Cytat Zamieszczone przez pes Zobacz posta
    Jedyne co bym zmienił to skręcił koła W221 w drugą stronę
    Faktycznie, jak mogłem przegapić takie wskazówki?!
    Ostatnio edytowane przez Gundrum ; 20-06-2012 o 12:13
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów