Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    zielona góra

Domyślnie reportaz - co i gdzie?

Szukam pomyslu na reportaz. Miejsca, w ktorym jest cos interesujacego do pokazania. Emocje, ktore gdzies sie czaja.

Tematem musza byc ludzie/ludzkie sprawy. Mowiac emocje mam na mysli raczej spektrum negatywnych emocji.

Wiem, ze najlepiej jest robic zdjecia tego, co nas naprawdę super-mocno interesuje, ale chwilowo nie mam takiej mozliwosci, a czuje ogromna potrzebe zrobienia czegos w kierunku fotografii.

Nie musi byc to Polska - moge podrozowac, hm, powiedzmy do 1500km - ale raczej unikajac krajow jak Rosja, Bialorus czy Iran.

To dosc glupi temat, ale naprawde licze na jakies pomysly 0.0
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 16-06-2012 o 20:45 Powód: pis. ("na prawde", "polska")

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hellbike Zobacz posta
    Szukam pomyslu na reportaz. Miejsca, w ktorym jest cos interesujacego do pokazania. Emocje, ktore gdzies sie czaja.
    Takie miejsca są wszędzie. Ktoś, kto potrafi to zauważyć i w odpowiednim momencie wcisnąć spust, może nazywać się fotografem-reporterem. Oczywiście odrobina szczęścia nie zaszkodzi. A jak wiemy, szczęście zazwyczaj sprzyja lepszym...

To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hellbike Zobacz posta
    Mowiac emocje mam na mysli raczej spektrum negatywnych emocji.
    udaj sie w okolice gdzie mieszkają sami romowie, kibole albo np. okolice zamknietych cukrowni - te osiedla

A na serio - nie żartuj

Domyślnie

prowokacja?

Domyślnie

ostatnimi czasy to negatywne emocje widzialem w zlapanych klientach komunikacji miejskiej bez biletow i osob stajacych od rana do zapisania sie do przychodzi

mowisz ze jestes wstanie przejechac 1500km, zeby zrobic reportaz tylko nie wiesz o czym?

Domyślnie

Nalej mleka do garnka i obserwuj jak kwaśnieje. Uchwyć wszystko na gorąco.
    Ostatnio edytowane przez l77 ; 18-06-2012 o 09:42
    http://fuckartletsfart.blogspot.com/ - to nie jest portfolio!

Oszczędny w słowach Awatar dawid666
    Miasto
    Grodzisk Mazowiecki

Domyślnie

polecam pojechac 10.04 pod Pałac Prezydencki na Krakowskim. tam jest pełno emocji negatywnych:]
    D3100+S17-70/2.8-4.5+Pentacon 50/1.8+ 2x Sunpak - 4000AF, Auto301+Cullmann 250B+3x Phottix Tetra+reszta gratów obciążających kręgosłup

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotouser Zobacz posta
    ostatnimi czasy to negatywne emocje widzialem w zlapanych klientach komunikacji miejskiej bez biletow i osob stajacych od rana do zapisania sie do przychodzi

mowisz ze jestes wstanie przejechac 1500km, zeby zrobic reportaz tylko nie wiesz o czym?
    O to to... właśnie przychodnia - gorąco polecam tylko trzeba wcześnie wstać żeby się załapać na najciekawsze akcje. ostatnio się dowiedziałem że kolejka na zapisy do kolejki do lekarza startuje w mojej przychodni w okolicach 6 - emocje gwarantowane.

Domyślnie

Polecam przejść się również na jakiś mecz polskiej ligi piłki nożnej, najlepiej w szaliku drużyny przeciwnej - na pewno uda Ci się sfotografować dużo negatywnych emocji. I nawet 1500km nie musisz jechać...
    D90 + dodatkowych zabaweczek moc
    Blog

Domyślnie

moze do Wałbrzycha na Sobięcin wyskocz. reportaz zrobisz nieziemski. Nie ma pewności jedynie że ktos go zobaczy bo masz spore szanse wrócic bez aparatu. No ale kto nie ryzykuje ten nie jada truskawek i pija szampana

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów