Szukaj
No ładnie. Piękne kolory, świetne niebo. Zazdroszczę sprzęciora, wygląda na to, że się nada.
P.S. Z wrażenia pewnie, horyzont się lekko omsknął w prawo. Taki już jestem złośliwy, żebyś się za bardzo nie cieszył.Żartowałem, wiatrak jakby nie było prosty.
Ostatnio edytowane przez Duder ; 16-06-2012 o 01:40
A new shit has come to light...
Ten wiatrak tak ma
prostowalem go na wiele sposobow i zawsze cos bylo krzywe.
Co do sprzeciora to jest moc, ale bede sie musial nauczyc go okielznac
pozdrawiam
Dobra robota, taki wiatraczek a jak ładnie pokazany, kolorki ładne.
Pozdrawiam Marcin Bąk
FUDŻI
ok wiem zdjecie nie jest najwyzszych lotow
Jestem w szoku ile detalu i informacji w swiatlach/cieniach ta matryca dostarcza, mam tylko wrazenie, ze nie potrafie jeszcze obslugiwac tego sprzeta i bede sie musial troszke podszkolic/poznac jego mozliwosci i nauczyc sie je wykorzystywac.
pierwsze co mi sie rzucilo w oczy na plus to 100% pokrycie i jasnosc samego wizjera, druga rzecz to poziomica wyswietlana na stale, dla mnie to swietny dodatek.
dzisiaj ruszam znowu na lowy i jesli tylko bog da pogode, popraktykuje z aparatem wiecej i wkrotce cos wiecej o nim napisze.
pozdrawiam
Bardzo przyjemny, malowniczy obrazek. Jest, tak sielsko.
Niby taki drobiazg, ale to czerwone kolo ladnie dopelnia, taka wisienka na torcie.
Przyznaj sie, ustawiles je tak do zdjecia, czy tak bylo
?
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Ładnie sobie radzi sprzęcior, fota spoko, ładne daje kolorki.
Pozdro. Wojtek
Łezka się w oku zakręciła patrząc na starego znajomego
Jak na nieogarnioną nową zabawkę to i tak szczegółowość poraża. Już się boję co to będzie jak ją ogarniesz
Pozdrawiam-Andrzej
P.S Krzysiu- to kółko tam na stałe jest.
Ja chce ten aparat! No i nowy monitor... jakis ssponsor? A co do zdjecia to bardzo ladnie i czysto pokazane...
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Skontaktuj się z nami