Wygląda jak fotos z jakiegoś strasznego filmu, a ja lubię horrory.![]()
Szukaj
Wygląda jak fotos z jakiegoś strasznego filmu, a ja lubię horrory.![]()
LED ZEPPELIN
Dokładniea przez te mecze to nawet człowiek nie ma czasu na fajne fotki popatrzeć
już nie mówiąc o zrobieniu swoich.
A za kilkanaście godzin oj będzie się działo, nerwówa straszna i wielkie emocje
podobnie napisałem pod wcześniejszymale.... to właśnie oko i łapka fachowca
![]()
Ostatnio edytowane przez jacekz40 ; 16-06-2012 o 02:03
Widzę, że mimo niezbyt atrakcyjnej pogody w czasie pobytu na wyspie, plenery owocowały atrakcyjnymi kadrami Pawleświetna fota
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Świetna ruinka, dobry kadr. Mnie ten ludź przeszkadza, ściąga wzrok, no i jak zwykle dla mnie u ciebie za ostro, przez to kamienie aż świecą.
A new shit has come to light...
świetne zdjęcie, ptaszysko się dobrze spisało, podoba mi się konwersja - jest klimat.
Jestem szumofobem. S50F1.4A
Dobry strzał, bardzo mnie się podoba.
Pozdro. Wojtek
Znam. Podoba się- i to bardzo. Z jednym małym ale, o którym już Duder wspomniał. Ostro wszystko ostatnio podajesz. Lubisz tak- też wiem, no ale pewien dyskomfort jednak sie pojawia...
Wolałbym bez człeka, ale i tak robi wrażenie, dopracowane do każdego piksela, gratki.
Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S
Tobie Pawel to normalnie dać komórke do ręki, i postawić w najmniej aktrakcyjnym miejscu, przy słabej pogodzie, ale i tak ulepisz z tego dobrą fote...
A co do tego zdjęcia - warunki nie sprzyjały - to widac, ale ciekawy kadr i świetna konwersja sprawiła, że zdjęcie wyszło naprawde ciekawie. Dla mnie bomba.
Pierwiastek ludzki w takiej pracy mógłby wiele zmienić, szkoda tylko, że ta postać uchwycona została w momencie, kiedy fotografuje (tak mi to wygląda).
Samo miejsce pokazane w bardzo ciekawej odsłonie, techniczna perełka =]
Pozdrawiam! =]
Ps. A! Ptaszor rewelacyjny!
Skontaktuj się z nami