Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Domyślnie

Księgowi Nikona uznali , że lepiej nie musi być w tak tanim aparacie

Domyślnie

Lepiej dołożyć trochę kasy, żeby się cieszyć sprzętem i jakością przez jakiś czas

Domyślnie

Zawsze to mówię, że lepiej poczekać , uzbierać parę stówek więcej i kupić lepszy sprzęt, albo dla tych co nie obawiają się kupować używki to upolować sobie stary sprzęt ale taki , który był kiedyś w górnej półce. Ostatnio kupiłem Nikon 8400 za 200 zł , zdjęcia przepiękne to coś robi , porównywałem z o wiele nowszym P6000 ten ostatni wysiada przy nim.

Domyślnie

to może opowiem na swoim przykładzie, co mnie skłoniło do zakupu bohatera postu,
    otóż dostałem "zlecenie" wyboru kompaktu dla starszej osoby, której nie zależy na niczym, żeby tylko coś tam wychodziło, jakieś pamiątki z wycieczek etc., żadne tam kolory, programy, funkcje dodatkowe, ot po prostu pstrykadełko. Jako, że budżet ograniczonym był, dodatkowym wymaganiem (które już sam postawiłem) było, że miał działać na paluszki (bo powszechnie dostępne na wszelakich wycieczkach, w razie potrzeby) i być dość szeroki do architektury. Po analizie oferty wyszło na L25, dodatkowym plusem miał byc zanaczek firmowy Praktyka zweryfikowała mój wybór, otóż uważam, ze L25 w ogóle nie nadaje się dla osób nie posiadających choć minimalnej wiedzy o foceniu, wbrew pozycjonowaniu Nikona, to sprzęt dla "zaawansowanych"

Domyślnie

kuzynka go zakupila, jakie polecacie baterie do niego, wiadomo ze seria AA ale Energizer czy Duracell? ktora opcja lepsza?????

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez igorrro Zobacz posta
    kuzynka go zakupila, jakie polecacie baterie do niego, wiadomo ze seria AA ale Energizer czy Duracell? ktora opcja lepsza?????
    każdy Ci poleci akumlatorki białe eneloop
    Sabinki dwie, Nikony dwa ,nikkory dwa ,tamrony dwa i ryba

WWW-makro widoki itd [/COLOR]

wareare
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rotor Zobacz posta
    to może opowiem na swoim przykładzie, co mnie skłoniło do zakupu bohatera postu,
    otóż dostałem "zlecenie" wyboru kompaktu dla starszej osoby, której nie zależy na niczym, żeby tylko coś tam wychodziło, jakieś pamiątki z wycieczek etc., żadne tam kolory, programy, funkcje dodatkowe, ot po prostu pstrykadełko. Jako, że budżet ograniczonym był, dodatkowym wymaganiem (które już sam postawiłem) było, że miał działać na paluszki (bo powszechnie dostępne na wszelakich wycieczkach, w razie potrzeby) i być dość szeroki do architektury. Po analizie oferty wyszło na L25, dodatkowym plusem miał byc zanaczek firmowy Praktyka zweryfikowała mój wybór, otóż uważam, ze L25 w ogóle nie nadaje się dla osób nie posiadających choć minimalnej wiedzy o foceniu, wbrew pozycjonowaniu Nikona, to sprzęt dla "zaawansowanych"

Dokładnie zgadzam się z powyższą opinią. Kupiłam aparat, który miał być ot tylko do pstrykania fotek na wycieczkach, czy jakiś tam spotkaniach koleżeńskich. Wbrew pozorom nie jest taki prosty. Jednak zadowolona jestem i tę cyfrówkę zabieram ze sobą na różne wydarzenia

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów