Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 35 z 35

Domyślnie

juz nie wglebiajac sie w te zdjecia powiem ci ze o ile ostatnie fotki z maluchami masz fajne, sa lekkie, zwiewne, mala glebia ladnie wspolgra, nie bedac jedynie pseudoefektownym dodatkiem tak w zdjeciach doroslych caly czas stoisz w miejscu

proponuje odstawic na chwile 85tki i 70-200 i sprobowac czyms szerszym,zlapiesz wtedy inaczej przestrzen naokolo modela
    Road to Manila

Domyślnie

1 - bardzo przyciąga uwagę - jest lekkość, delikatność. Pomogłoby gdybyś podszedł bliżej z szerszym obiektywem i spróbował wywołać wrażenie bliskości z modelką - w takim ujęciu czuć zbyt duży dystans. Kadr wolałbym szerszy.
    6 - podobnie jak 1 - jest lekkość. Moim zdaniem modelka mogłaby patrzyć w dół po skosie. Kadr zbyt wąski.
    7 - straszne. Zdziwienie połączone z bólem zębów. Kadr dla mnie zbyt wąski. O szumie było.
    10 - pan przypomina Pana Kleksa (P. Fronczewskiego) Skojarzenie wywołuje dużą sympatię do tego zdjęcia, nawet pomimo wytrzeszczu.

Cytat Zamieszczone przez mistrzucieczki Zobacz posta
    proponuje odstawic na chwile 85tki i 70-200 i sprobowac czyms szerszym,zlapiesz wtedy inaczej przestrzen naokolo modela
    Dobra rada. Podejście bliżej z szerszym szkłem (mówię o 1 i 6) dodałoby intymności, zbudowało relację. Do tego miałbyś ciekawszą grę planami, otoczeniem. Zamiast modelki NA TLE czegoś miałbyś modelkę OTOCZONĄ czymś.
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mistrzucieczki Zobacz posta
    juz nie wglebiajac sie w te zdjecia powiem ci ze o ile ostatnie fotki z maluchami masz fajne, sa lekkie, zwiewne, mala glebia ladnie wspolgra, nie bedac jedynie pseudoefektownym dodatkiem tak w zdjeciach doroslych caly czas stoisz w miejscu

dziekuje za rade i ocene wezme je oczywiscie pod uwage.
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

1, 5, 6 - Miażdżą mnie!!!
    "GŁASKANIEM NIC SIĘ NIE NAUCZĘ - pokrytykuj mnie nieco"
    ~ JA

Domyślnie

fajne, miękkie tonacyjnie kadry ciekawie

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów