Przecież pisałem w swoim wątku , że wspólnie z Konradem fociliśmy .. . Fajne sampelki , ja żałuje , ze nie zjawiłem się wcześniej bo widzę , że dziewczyna też zjawiskowa była . Gratki !
Szukaj
Przecież pisałem w swoim wątku , że wspólnie z Konradem fociliśmy .. . Fajne sampelki , ja żałuje , ze nie zjawiłem się wcześniej bo widzę , że dziewczyna też zjawiskowa była . Gratki !
FX
dziekujeza wizyte i ocene baton... nie zgadzam sie z zalatwiniem zdjecia takimi samymi sposobami... dobieram obrobke do tego co chce osiagnac... wiec szum byl celowy...
nie uwazam sie za jakiegos guru.. i nie bardzo chce by mnie ktokolwiek za takiego uważał....
poprostu robie zdjecia uwazam ze sa na wyrownanym poziomie... moze czasami mnie poniesie)) ale uwazam ze te oczka nie sa przesadzone az tak bardzo...
oczy w portrecie sa najwazniejsze i zawsze staram sie je podkreslic a to malym go a to kolorkiem...
zwroce na to uwage nastepnym razem
a masz....
i jeszcze raz))
Ostatnio edytowane przez hanibal ; 13-06-2012 o 20:22
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
1,5,6,10 resztę już wcześniej widziałem
w jedynce denerwuje mnie to że tło leci - wiem że niby do modelki kadrowane, ale tło w swym majestacie ma tu przewage
myslalem o tym tle... ale tak chyba jest akceptowalnie
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
a dla mnie 1 - właśnie z tym "lecącym tłem", jak nie jestem zwolennikiem "przekrzywień" to tu mi to pasuje, 6 wygląda jak robiona we Wrocławiu![]()
puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności
1...ała urywa głowę z jajami.. świetne
zdjecia byly robione we wrocławiu bielawie iławie
Bardzo fajne zdjęcia w rodzinnym Wrocławiui okolicach
iławie? czy Oławie??
najlepsza 1,2,4,5,6. Jak ktoś napisał, że wielu uważa cię za gury portretowego w pewnym sensie tak jest
na pewno sporo osób się na tobie wzoruje co jest sukcesem dla ciebie i musi być bardzo miłe. Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na nowe portrety
![]()
Widzę Hanni, że zabierasz moje koleżanki na zdjęcia (Ewa). Ekstra wyszło, cały set miodny.
Ostatnio edytowane przez velaskez ; 14-06-2012 o 14:43
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Świetnie się zapowiada![]()
- FB -
Canon + szkła
Skontaktuj się z nami