Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Domyślnie duzo nowosci by [ Hanibal ]

Witam serdecznie...

wiem wiem wszyscy ogladaja EURO ale mam nadzieje ze znajdziecie chwilke na ogladniecie moich prac..

duzo cie działo wiec taki mały przeglad dzis. Niedługo kazda z modelek w osobnym secie.
    uwagi i oceny mile widziane.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Warto oderwać na chwilkę wzrok od TV.
    D610 + D750 + S35 F1.4 Art + N50 F1.8 + S85 F1.4 + Tamron 28-75 F2.8 + Tokina 16-28 F2.8 + SB900 + inne klamoty.
    www.opalkowski.pl

Domyślnie

Wszystkie cudowne, ale jakoś 7 mi nie leży obróbkowo ze względu na ten szum piękne oczy na 2 i 4... chyba 1 i 5 najlepsze
    || 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
    Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf

Domyślnie

1,3,6 - rewelacyjne. Na 4 m/z przesadziłeś z oczami.

Domyślnie

1, 3 i 6 Podobają mi się bardzo, bardzo. Pozostałe też fajne, jedynie 8 już gdzieś była - moim zdaniem niebyt udane ustawienie modelki.
    D750, N50/1.8G, N35/2.0D, N70-200 VRII, SB-900 /.................... Sony A7II, S28/2.0, Zeiss 55/1.8, Helios 44 ....................... / EIZO CS240.

http://www.warszawa-fotograf.pl/

Domyślnie

Jak zawsze światowy poziom

Nie ukrywam że na większy set z modelką nr 1(1 zdjęcie) czekam

Domyślnie

oj warto warto czasem zrobić przerwę od meczów, jak dla mnie 1,3,6
    bieluś

Domyślnie

Ta 8 wygląda jak z wątku dziadziora. Coś mi tu śmierdzi. ;p

Domyślnie

Dla mnie świetne to 1, 5, 6 - czekam na "właściwe" sety dla tych numerów.

Domyślnie

Nie lubię takich zbiorczych kadrów, gdzie zdjęcia niczym się ze sobą nie łączą. Zacznę od minusów: za bardzo wyciągane oczy, często w kadrze jest praktycznie sama głowa a resztę załatwia mała GO - to nie jest sposób na dobry portret jak się wielu wydaje. Zdjęcie nr 3 nie powinno się pojawić, jest bardzo przeciętne a obróbka tylko je pogorszyła. Na siódmym nie rozumiem tego sztucznego szumu (czyżby poszukiwanie czegoś ciekawego?). Na ósmym poza modelki jest trochę bez sensu i znowu załatwienie zdjęcia prostymi sposobami - mała GO, winieta, a co modelka przedstawia to już mało ważne. Dziewiątka przeciętna, dziesiątka dobra. Podoba mi się szóstka, ma coś w sobie. Jest tutaj jakaś delikatność, subtelność - miejsce, strój, dziewczyna, gołe stopy, kolory, ma to sens. Podobnie jedynka (czemu te kadry nie są koło siebie?). Piątka fajna ale dość oklepana, Fotomagik ma takie zdjęcie z każdą modelką (schody, modelka, winieta). Prezentuje się jednak dobrze, podobnie jak czwórka.
    Wiele osób uważa Cię za portretowego guru, warto by zdjęcia miały wyrównany, wysoki poziom. Pozdrawiam serdecznie!

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów