A też chciałem mieć swoje kamory - z pozdrowieniami dla Chłopaków co często orłowski klif focą
Szukaj
A też chciałem mieć swoje kamory - z pozdrowieniami dla Chłopaków co często orłowski klif focą
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Dobrze ogarnięty chaos. Bardzo lubię takie odsłony, jedynie winieta mi tu zupełnie nie pasuje.
Pozdrawiam! =]
Ładne, mam jednak wrażenie lekko wypuklego horyzontu.
Dobrze zrobione i wykonane kamole. Mi pasuje.
P.S Widac. ze walczyles z kolorami i zafarbami od filtra. Ja osobiscie bym widzial troche mniej fioletu,niebieskosci, cieplej.
Ale przy takich zdjeciach, lekko odrealnionych, to juz kwestia upodoban jak kto woli.
Na pewno nie mozna powiedziec, ze jest zle w kolorach.
Chyba, ze dasz BW. I ja, ani nikt inny nie bedzie ci marudzil o kolorach
.
A winieta mi tu akurat pasuje.
Ostatnio edytowane przez krzysztofz24 ; 12-06-2012 o 09:58
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Podoba się, temat wydaje się znany, a ciągle ktoś potrafi pokazać go we własnym stylu.
Osobiście lubię takie minimale. Pierwsze wrażenie jest super... szczegóły jak zawsze można wyłuskać i już zrobili to inni.
BatekkW - inne tematy też czekają!![]()
Pentaxy dwa i trochę szkła
Fajnie, puste niebo dobrze gra z ciszą dołu.
LED ZEPPELIN
Powiem Ci Krzysiu że nie specjalnie w kolorach i zafarbach walczyłem - ND400 barwi na niebiesko i daje winietę i tak też zostawiłem bo w sumie mi pasowało. Temat obcykany solidnie i wiele sie w tym polu juz nie zdziała.....ale ja chciałem mieć własne kamyczkiMam jeszcze kilka kadrów z Orłowa....a kamieni tam sporo
![]()
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Skontaktuj się z nami