Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Domyślnie

Rafał zazdraszczam spotkania, na blogu jest super , bo forumowe dały niedosyt.

Domyślnie

co bylo na boisku to pewnie kazdy widzial... jakis backstage poprosze, kto czym focil ile canonow ile nikonow... bo tak to nudno jest... lepiej trybuny fotografuj.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    co bylo na boisku to pewnie kazdy widzial... jakis backstage poprosze, kto czym focil ile canonow ile nikonow... bo tak to nudno jest... lepiej trybuny fotografuj.
    wejdz na bloga, bedziesz zadowolony

Domyślnie

W Grecji niby kryzys, ale tak na prawde to na bogato tam maja. Koszulki tylko na jeden mecz. A UE chce ich ratowac.

A co do zdjec, to bardzo fajne kadrowo, dobre momenty. Wilcze gardlo jest the best

Domyślnie

cały komplet z bloga robi duże wrażenie
    świetna robota!
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Oszczędny w słowach Awatar arturoartek
    Miasto
    Konstancin-Jeziorna

Domyślnie

Byłem na blogu, nareszcie zdjęcia z meczu które pokazują również to, co dzieje się poza boiskiem. Świetna robota!!!
    Dużo chęci, mało czasu...
    http://arturo-foto.blogspot.com/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    kto czym focil ile canonow ile nikonow...
    Z tego co widać to chyba więcej Canonow.. :/
    A powiedz mi Slon czy też dostałeś tą okropną białą "kamizelke" z napisem Canon ? Ja bym tego nie założył

A co do zdjęć, gdy wszedłem w ten temat to tak sobie myślę, że jak z takiej imprezy to spodziewałem się czegoś lepszego... aaaale gdy zobaczyłem zdjęcia na blogu to jestem pod ogromnym wrażeniem
    Super zdjęcia i nawet jest Bronek z żonką a zdjęcie całego stadiony (2 na blogu) normalnie łał ! Szacun
    D300 + MB-D10 + N35 1.8G + 85 1.8G + Sb-900

Domyślnie

ale odwrócić się i koledze zdjecie zrobić to już cieżko ;] siedział słoń w okropnej koszulce canona "photo 9cos" z 300tą za bramką i strzlał jak z ak47
    Co do zdjęć to super, szczegulnie te na blogu

Domyślnie

Faktycznie na blogu cała historia od A do Z - zwróciliście uwagę że kamizelki dla fotografów były z logo sponsora Canona - śmiesznie to wygląda - jakby tylko Canonowców wpuścili - qooba już teraz wiem dlaczego nie dali Ci akry heheheheh musisz zmienić stajnie.
    Piotr

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów