Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Sarna...

Domyślnie Sarna...

... a dokładniej kozioł
    Po długiej przerwie od fotografii, powoli staram się "wracać do gry". Powoli orientuję się co i gdzie wychodzi. Spotkałem sporo dzików, jednak wysoki rzepak i kiepskie światło zbytnio nie ułatwiało pracy, a na dodatek dzisiaj przed 4 z pól zeszło 18 jeleni byków Całkiem ładna chmarka. Trzeba się zorientowac kiedy i gdzie wychodza po południu, bo rano raczej marne szanse aby je dorwać. Powoli zaczyna sie ruja saren - dzisiaj kozioł nieźle przegonił po polu koze Na koniec podszedłem, a dokładniej to kozioł podszedł mnie, zaciekawiony migawką. Kiedy sie zorientował ze cos jest nie teges, odbiegł na jakies 50m i dalej zaczął żerować

Wiem, szkoda niebo, ale cóż poradzić, podnieść się nie mogłem

pozdrawiam

Domyślnie

Aż tak tragicznie, że nikt nawet słowa nie napisze? :/

Domyślnie

Rozmyte tło na pierwszym planie bardzo przyjemne na obu zdjeciach Na obu zdjeciach przyjemne swiatełko. Moze i szkoda nieba, ale mi się podoba Lepsze to niz uswojona czapla z parku

Domyślnie

Dzięki za komentarz w koncu coś ktos napisał...

pzdr

Domyślnie

Wiem, że nie było innej możliwości ale, moim zdaniem, to białe niebo niestety odbiera urok tym kadrom.

Domyślnie

Czy ja wiem... Szarawe niebo zawsze kojarzy mi się z "analogiem" i "Puchalskim".

Domyślnie

Świetne światełko i GO na obydwu zdjęciach, podobają mi się
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

kozioł ok, na 1 lepiej wygląda niż na 2.
    Put some fun between your legs
    -ride a horse

Uprawnienia umieszczania postów