Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: La Defense

Domyślnie La Defense

To zdjęcie ma już ze 3 lata jak nic, a chyba nigdzie go do tej pory nie wstawiłam... Może słusznie? Nie dowiem się jak nie spróbuję, więc z góry dziękuję za pouczające słowa.

Domyślnie

widze poobcinanaych ludzi i zadnej zbieznosci/wzoru w przestrzeni czy plaszczyznach

Domyślnie

grand Arche został sfotografowany jakies 500 pierdylionów razy, zatem jest sie do czego porównać.
    A z tym zdjeciem jest jak z polską reprezentacją - czas wcale nie zadzialal na jej korzyśc.

Nie mam pojecia co autorka chciała na tej fotce pokazac - ludzi na schodach ? strzępy budowli ? Plątaninę lin na tle nieba ?

Ani tu treści, ani kompozycji, ani technicznej poprawności.
    Niech spoczywa w spokoju tam gdzie dotychczas (jezeli nie szkoda MB )
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    Nie mam pojecia co autorka chciała na tej fotce pokazac - ludzi na schodach ? strzępy budowli ? Plątaninę lin na tle nieba ?

Ani tu treści, ani kompozycji, ani technicznej poprawności.
    No niestety to prawda, moim zdaniem.
    D300s / N24-70 2.8 AF-S / N80-200 2.8 AF-D / N50 1.8 AF-D / T11-16 2.8 ATX / N18-105 VR

Domyślnie

Ja tu widzę zalążek pomysłu i ciekawe ułożenie kobiet i mężczyzn. Ale to jakby początek drogi. Niestety zwykle wygląda to tak, że czasu na zwiedzanie i fotografowanie jest niewiele i tego typu zdjęcia mają małe szanse na rozwinięcie skrzydeł. Mało kto siedzi całymi dniami w jednym miejscu i stara się uchwycić tę jedną sekundę w kadrze, która potem zrobi wrażenie na tysiącach. Tu raczej też tak nie było.

Domyślnie

Szkoda, że jak tam byłem, to nie miałem cyfry.

Uprawnienia umieszczania postów