Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Toy Story

Zbanowany
    Miasto
    Semblable à Paris

Domyślnie

Tą fotografią spowodowałeś, że wszedłem na Twoja stronę. Bajka - jak Ty to robisz ? Normalnie papierowe foty na ekranie komputera. Same zdjęcia też rewelacja. Można powiedzieć, że zazdroszczę i chętnie poznałbym kilka Twoich tajemnic. Szacun !

Domyślnie

Za Ludwikiem, czemu ja wcześniej nie widziałem Twoich zdjęć...? Zdanżam ku Twojemu widzeniu, trenuję na dzieckach, oraz znajomych...
    d'SLR; Takumar 1,8/55; Zeiss 3,5/135
    sadpunk44.blogspot.com

Domyślnie

Zdjęcie robione w świetle żarowym. AF w d7000 Ci zwariował i masz nieostro.
    To na tyle byłoby z żartów, a tak serio to świetne zdjęcie, poprzednicy wyczerpali mój zasób pochwał.
    Wypijmy za blendy...

Domyślnie

o dzięki, to zdjęcie było wykopane ot tak z szuflady, bo kocham tą modelkę a niestety mieszka 9 godzin ode mnie, więc wspominałem sobie nasze focenie

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Starogard Gdański

Domyślnie

Zarówno zdjęcie jak i modelka pierwsza klasa!
    D7000; Nikkor 12-24/4; Nikkor 17-55/2.8; Nikkor AF-S 80-200/2.8; Nikkor 105/2.8 VR micro; NIKON 6T; SB-600; MANFROTTO190XPROB+804RC2;MANFROTTO679B+234RC2

Domyślnie

Mnie nie przekonuje to zdjęcie. Technicznie słabe, temat zupełnie nieprzejmujący.

Domyślnie

tylko Iga mnie przekonuje...
    WWW || FB || BK
    jestem babą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TheKilla Zobacz posta
    tylko Iga mnie przekonuje...
    dlatego też mówię że foto z szuflady te najlepsze prace z Igą juz dawno były pokazane, jedna nawet trafiła do sklepu Vogue'a

Domyślnie

Jeśli chodzi o fotkę => To głębia ostrości jest zupełnie sprzeczna z prawami fizyki (popatrzcie na nogi i włosy, przy f0.2 rozumiem, ale pewno było coś f1.8 => to się nie oszukujmy). Jest to jakieś zastępelowanie w punkt ====> nic więcej. Dla mnie zwykły MAZIAJ PHOTOSHOPOWY => 2min roboty. Jeśli chodzi o czystą fotografię, to się ma to tyle co piernik do wiatraka.
    Modelka fajna i to wszystko.
    "Nikon"

Uprawnienia umieszczania postów