Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Trzciniak

Domyślnie Trzciniak

Witam,
    dopiero zaczynam z ptaszkami, ale już widzę jak to wciąga...
    Na początek więc wystawiam pod pręgierz jedną z pierwszych samodzielnych prób - trzciniak.

1.

2.

3.

Paweł.
    Ostatnio edytowane przez Kelvin ; 07-06-2012 o 23:03 Powód: błąd przy wstawianiu fotek

Domyślnie

Musisz przede wszystkim unikać zbyt mocnego światła. Należy fotografować wcześnie rano lub późnym popołudniem. Na tych zdjęciach słońce wypaliło szczegóły i w zasadzie zdjęcia są nieudane. Kadrowo jest ok, technicznie do powtórki
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

Tak, to się zgadza, już koło 11 było jak Jaśnie Pan Trzciniak raczył wyjść wyżej.
    Dziękuję za uwagi
    Pzdr

Domyślnie

Witam Cieszę się, że pokazałeś fotki
    Pan trzciniak jest wredny Poza światełkiem, to na 2 przekadrowałbym ciut, tak aby trzciniak był nieco bardziej przesunięty w lewo, a na 3 obciąłbym górę.
    Pozdrawiam
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Gaduła Awatar timi
    Miasto
    Golub-Dobrzyń
    Wpisów
    3

Domyślnie

Najlepiej jak nagrasz dźwięk na mp3 bądź telefon i udzielisz mu małego koncertu, a gwarantuje Ci ze wyjdzie i będzie ciekawski i jednocześnie ładnie pozował

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez timi Zobacz posta
    Najlepiej jak nagrasz dźwięk na mp3 bądź telefon i udzielisz mu małego koncertu, a gwarantuje Ci ze wyjdzie i będzie ciekawski i jednocześnie ładnie pozował
    to wcale nie jest takie proste jak się mówi

Domyślnie

Dzięki za uwagi.
    Ostatnio próbowałem już go podejść muzycznie, z właściwym dźwiękiem, ale nie pokazał się za dobrze, siedział w trzcinach - jak sama nazwa wskazuje
    Będę pracował nad tematem, mam czas...

Domyślnie

Koledzy dobrze prawią, fajnej zabawy na warsztatach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wld Zobacz posta
    Musisz przede wszystkim unikać zbyt mocnego światła. Należy fotografować wcześnie rano lub późnym popołudniem. Na tych zdjęciach słońce wypaliło szczegóły i w zasadzie zdjęcia są nieudane. Kadrowo jest ok, technicznie do powtórki
    Słuchaj Waldka To jest tak ,,wredne" ptaszysko do fotografowania że ja nie mogę pochwalić się niestety nawet takimi fotkami
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Uprawnienia umieszczania postów