Szukaj
Też śledzę nowości Sony (przymierzam się do RX100) i cieszę się, bo mkII staniejeJak dla mnie fajniejsza byłaby zmiana z ekwiwalentu 28mm na 24mm na szerokim końcu, chociaż 2,8 na długim da już możliwość fajnego rozmycia przy odpowiednim ustawieniu.
Boxing is like Christmas - it's better to give than to receive
MK2 chwilowo stanial w euroAGD - wiec zakupilem.![]()
Moj turystyczny kompakcik: D750, 16-35/4VR, 50/1.8G, 70-200/4VR, T 150-600, SB-900. Tylko czasu i umiejetnosci brak...
Mi będzie potrzebny dopiero we wrześniuNo, może pod koniec czerwca.
Mi w RX100 przydalby sie odchylany LCD, wizjer, i czas 1/4000 bo ma do max 1/2000 wiec co z tego ze dam najnizsze ISO 80, jak i tak nie wyrabia na 1.8, trzeba przeslone przymknac.. ale da sie bez tego zyc..![]()
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
No i myślałem, że będę kupował mk2... a tutaj taki numer, 24mmzakres świetny, w razie czego przy 24 mio można kropować.
Moj turystyczny kompakcik: D750, 16-35/4VR, 50/1.8G, 70-200/4VR, T 150-600, SB-900. Tylko czasu i umiejetnosci brak...
Skontaktuj się z nami