Close

Strona 51 z 189 PierwszyPierwszy ... 41495051525361101151 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 501 do 510 z 1929

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Rafał Wylegała Zobacz posta
    Dworzec kolejowy Piła Główna
    RX100
    Rich B&W .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MiQ27 Zobacz posta
    Czyżby wszystkie obiektywy 18-200 (14-150 w m43) umknęły Twojej uwadze? Chyba słabo szukałaś

18-200, do Nex-a, to juz podziekuje, chce miec zdjecia a nie mydlo, a nie stac mnie na loterie, czy obiektyw bedzie mydlany, czy tez nie.. a zmieniac systemow, to tez nie zamierzam.

Cytat Zamieszczone przez Mcarto Zobacz posta

Dzisiejsze zaawansowane kompakty nie ustępują niejednemu bezlusterkowcowi zaopatrzonemu w obiektyw kitowy - technika w tym segmencie fotografii poczyniła spore zmiany.

Obejrzalam pare zdjec testowych, z jednego Coolpixa (polecanego wyzej), jestem w stanie przyznac racje, obraz zblizony do tego co mozna uzyskac z rx100, a nawet porownywalny do starszych lustrzanek.
    Ostatnio edytowane przez Mekano ; 20-07-2013 o 17:02
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Widze ze prosba o zdjecia przeszla bez echa
    A szkoda
    Road to Manila

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ranbir kapoor Zobacz posta
    Widze ze prosba o zdjecia przeszla bez echa
    A szkoda
    Nie o to chodzi, zebys zobaczyl moje zdjecia i zaczal je kwestionowac pod jaki aparat sie nadaja, przeciez to nie ma sensu, po co mi sluchac opinii negatywnych czy pozytywnych, jakos malo mnie to interesuje, nie zajmuje sie fotografia profesjonalnie, nie robie slubow itp. fotografia dla mnie to pasja, wystarczy ze mi sie podobaja i to jest najwazniejsze, no powiedzmy, ze mam jeszcze wielu ludzi na swiecie ktorym sie moje fotografie podobaja i mnie to najbardziej cieszy.

deep ok, stronka zapisana wrocilam z fiesty, wiec jutro sobie w spokoju obejrze.
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Robisz super zdjecia, a to wszystko dzięki Contaxom.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Franek_ Zobacz posta
    ... a to wszystko dzięki Contaxom.
    Hehe, zlosliwy jestes ;]
    Ale jest w tym troche prawdy, zgadzam sie tu z drogim Pastwisko, bo G2 mam niemal zawsze przy sobie co niejako pomaga jak najdzie mnie ochota na zrobienie zdjecia
    Canon

Domyślnie

Mekano, specjalnie dla ciebie:

http://www.wapy.com/entiz/read.php?num=11073

Masz super test i dużo zdjęć, rawy i jpgi, jak wolisz. Nie ma tylko porównania bezpośredniego do D90 ale może coś ci da ta strona
    D700 | F5 | F4 | F3 | F2 | F | FM2n | NIKOMAT FTn | FUJIFILM X100
    AF16/2.8D |
    AF18/2.8D | AF28/1.4D |AF20-35/2.8D | AF85/1.4D | AF105/2D DC | AF135/2D DC | AF180/2.8D | AF70-180/4.5-5.6D ED Micro | AF80-200/2.8D ED
    MF16/3.5Ai | MF20/4Ai | MF28/2Ai | MF55/1.2Ai | MF105/2.5Ai

Domyślnie

A zrobiles zdjecie mostow Vasco da Gama i 25 de April? Mi sie zawsze podoba ten czerwony.
    A jakie iso najwyzsze uzywales?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mekano Zobacz posta
    A zrobiles zdjecie mostow Vasco da Gama i 25 de April? Mi sie zawsze podoba ten czerwony.
    A jakie iso najwyzsze uzywales?
    Robiłem, pofatygowałem się pod oba. W ciągu tygodnia zrobiliśmy z żoną ok. 100km piechotą. 25 de April trudniej, chyba tylko gdzieś z góry, bo od dołu pełno bajzelku wszelakiego. Vasco to inna sprawa, jest podejście i pięknie dookoła. Zapraszam tu: http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=233341
    jakaś połowa z RX100, co do iso, to wieczorem zobaczę, bo nigdy tego nie sprawdzam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ropusz Zobacz posta
    Zabrakło mi jednej informacji w Twojej wypowiedzi. ISO 1600, czas 1/2000 ale przy jakiej przysłonie?
    .
    5.6, no ale to w NX, bo w Nexie np. na 2.8 mozna bylo dac mniejsze iso, wiadomo lepsze swiatlo.

Cytat Zamieszczone przez Jai pur Zobacz posta
    Robiłem, pofatygowałem się pod oba. W ciągu tygodnia zrobiliśmy z żoną ok. 100km piechotą. 25 de April trudniej, chyba tylko gdzieś z góry, bo od dołu pełno bajzelku wszelakiego. Vasco to inna sprawa, jest podejście i pięknie dookoła. Zapraszam tu: http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=233341
    jakaś połowa z RX100, co do iso, to wieczorem zobaczę, bo nigdy tego nie sprawdzam.
    25 de April, to obok tego Chrystusa, na gorze.. tam jest sciezka i cos tam widac, chociaz i tak krzaki zaslaniaja.
    Portugalia jest fajna do zwiedzania, ale ja tam najbardziej lubie plaze w Algarve.
    no i dobrze, ze rx100 sie spisal.

Strona 51 z 189 PierwszyPierwszy ... 41495051525361101151 ... OstatniOstatni