koniecpolska, zaczynam podziwiać twoje umiejętności wkręcania ludzi na tym forum![]()
Szukaj
koniecpolska, zaczynam podziwiać twoje umiejętności wkręcania ludzi na tym forum![]()
Völkchlor
Ostatnio edytowane przez Mekano ; 12-07-2013 o 16:26
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
No dobra, koniec pitu-pitu, idę kupić aparat bo w końcu trzeba podjąć jakąś decyzję. Jestem zdecydowany na RX100 albo NEX-5R z 16-50. Wezmę pierwszy lepszy a jak nie podpasi to puszczę na alle.
Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.
w kompaktach typu EX1 czy RX100 jest fajne to, że mając zoom <4 i brak wymiennej optyki wpuszczają na koncerty![]()
Boxing is like Christmas - it's better to give than to receive
do kompletu można dodać klimatyczną scenę z Łowcy androidów (Blade Runner) Ridleya Scotta, w której główny bohater wydaje polecenia głosowe komputerowi, ten zaś powiększa znalezioną fotografię jakbyśmy spacerowali po kadrze, cały film genialny
a co do RX100, to można nim nawet zrobić zdjęcie pustego niebieskiego basenu:P
Jai pur zadowolony jestes z tego rx100?
Skontaktuj się z nami