Close

Strona 27 z 193 PierwszyPierwszy ... 1725262728293777127 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 270 z 1929

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    jak ja ci nie zazdroszczę..
    No to ciesz sie, ze jestes zdrowy.

Cytat Zamieszczone przez Rafał Wylegała Zobacz posta
    ...chyba wiem czego
    Dlaczego?

no i dzieki za porownawcze zdjecia.. ja juz sie pogubilam, pokazales nawet z tego najnowszego Sony wersja II?

W zeszłym roku zrobiłem podobne porównanie tyle że pierwszego RX100 z NEXem 7 i ....
    ...na urlop pojechałem tylko z RX100
    Malutki zestaw sprawdził się super:
    http://wylegala.blogspot.com/2012/06...ed-chwili.html
    To Nex-7 wypada gorzej od RX100?

edit.
    - czy bardziej zależy komuś na sprzęcie, wizerunku, na tym całym fotograficznym entourage
    - czy po prostu interesuje Cię "to co fotagrafujesz" znacznie bardziej niż "czym"
    Oczywiście większość natychmiast odpowie że dotyczy ich zdecydowanie punkt pierwszy...
    Wydaje mi się jednak że do punktu drugiego zwyczajnie trzeba dojrzeć...
    ja zawsze kierowalam sie przy wyborze aparatu punktem nr 2, a teraz nawet gdzie nie pojde wole maly aparat przy sobie, niz duza i ciezka lustrzanke.
    Ostatnio edytowane przez Mekano ; 02-07-2013 o 22:13
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Panerai Zobacz posta
    Mariusz - chyba zadałeś niekomfortowe pytanie koledze z Foto Team Sony

http://bankier.tv/rafal-wylegala-o-s...fvf-12872.html

Chyba nie chcesz żeby chłop przez swoją wypowiedź szukał roboty w TESCO ?!
    ej, nie przesadzaj

Fajne, zerknąłem na filmik. Ożywiłem się na końcu, gdy mowa o dobrej flaszce whisky
    W sumie na poziomie, widać że Rafał pasjonuje się fotografią. Trochę się musi nagimnastykować tłumacząc te wszystkie półprzepuszczalne lustra itd. ale OK.

Domyślnie

Ja to jestem pod wrażeniem drogi, którą przeszło Sony od zakupu Konica-Minolta. Ja trochę podzielam zdanie Mariusza. Zamiast bezlusterkowca z kitem to lepszy taki maluch. Wydaje mi się, że bezlusterkowce skończą z wysokiej klasy obiektywami typu voitek lub dobrymi stałkami z AF.

Domyślnie

No to czekamy na RX 100 II w sklepach . Jakość zdjęć robi wrażenie. Nie trzeba mnie bardziej przekonywać.
    Ostatnio edytowane przez Panerai ; 03-07-2013 o 00:06
    Panerai vel Eliot Capone

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Panerai Zobacz posta
    No to czekamy na RX 100 II. Jakość zdjęć robi wrażenie. Nie trzeba mnie bardziej przekonywać.
    Mnie srednio przekonuje..
    ale interesuja mnie filmiki w nim 60p? Gdzie mozna obejrzec filmy?
    Ciekawe jaka bedzie ich jakosc w porownaniu do 5N, jezeli obraz by jakims cudem lepiej wypadal, to bez dwoch zdan, aparat bylby wart zainteresowania.
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

Mekano - biorąc pod uwagę poręczność, cenę aparatu, matrycę /pomieszane/ ... jeszcze tylko nowy Ricoh mnie nęci ale chyba się nie doczekam. Ze sprzętów Sony jakie miałem do tej pory - żaden mnie nie zawiódł więc mam zaufanie do tej marki. RX 100 II do kieszeni wydaje się być idealny.
    Panerai vel Eliot Capone

Domyślnie

ale to i tak niszowa jakosc zdjec w porownaniu do bezlusterkowca.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mekano Zobacz posta
    ale to i tak niszowa jakosc zdjec w porownaniu do bezlusterkowca.
    Co to znaczy niszowa jakość zdjęć? Chyba znów nie skumałem skrótu myślowego.

Domyślnie

ropusz; To znaczy, ze chcesz miec obrazek czy mydlo na wysokim iso?
    Przynajmniej sugerujac sie testami stad: http://www.imaging-resource.com/
    ale z checia poslucham opinii, ze moze sie myle i obrazek w trudniejszych warunkach bedzie podobny?

Domyślnie

Ja się boję kupić ten doskonały aparat, ponieważ Nex-6, który kupiłem niedawno, leżał by na półce. Chociaż może....wiadomo facet zmienny jest.

Strona 27 z 193 PierwszyPierwszy ... 1725262728293777127 ... OstatniOstatni