zawsze chętnie, nie mam takiego wdzianka, ale czego się nie robi dla sztuki - zanabędę jak trzeba
(tyle, że raczej na zapleczu bo w moim przypadku szkło 10mm to dość wąsko i tylko do dalszych planów się nadaje ;P)
Szukaj
zawsze chętnie, nie mam takiego wdzianka, ale czego się nie robi dla sztuki - zanabędę jak trzeba
(tyle, że raczej na zapleczu bo w moim przypadku szkło 10mm to dość wąsko i tylko do dalszych planów się nadaje ;P)
Dobre dobre, ale ja bym tam widział kobitkę zamiast bila (sory przemono i pierogi by ulepiła po sesji z tej mąki :]
btw. macie widzę potężnego sponsora, bo logo dość podobne to tej mega korporacji
co to za miejscówka?
brak
Czy ja wiem biały jest taki czysty (sterylny) To mi pasowało. Chodź myślałem o kolorach też.
Tak jest Zapraszamy do kolejnych produkcji. PS a wdzianko mamy zapasowe jeszcze :P
Kobieta w takim stroju jakoś tego nie widzę. A pierogów to fakt z 5kg mąki by dużo nalepiła haha
Nie mam sponsora.
Pomysł był mój, Przemek załatwił kombinezon i dalej poszło. Tytuł wziął się z tego, że chcieliśmy odkleic tą naklejkę, niestety próba oderwania nadrywała też materiał i w obawie jego zniszczenia zostawiliśmy, wymyślając nazwę. Film nie był kręcony na zasadzie zareklamowania tego kombinezonu a także tej korporacji.
A miejsce to opuszczona Fabryka (Olejarnia) w Sieniawie
Skontaktuj się z nami