Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Project 3m

Domyślnie Project 3m

Witam
    W tym dziale pierwszy raz. Tak jak fotografię lubię także sobie coś pokręcić. Nie pokazywałem nigdy moich prac na tym forum z tego względu, że nie filmuje aparatem.
    Tym razem prezentuje ostatnią moją pracę dla tego, że część była nagrana nikonem d300s z sigmą 85 na 1,4.
    Pozostałe ujęcia:
    Panasonic AG HMC 1501E i Go pro

Domyślnie

Mega wypaśny klimat a rola główna godna oskara! ;>

Jedyne co bym zmienił to kolor mąki, pasował by jakiś jarzący po gałach, zielony czy czerwony...

Domyślnie

ehheheh wyczuwam ironie :P:P:P , wiesz ile się do roli przygotowywałem , a ile razy tekst zapomniałem

Domyślnie

Zdejmij IRkę z tego filtra ;> , zero ironii!
    Bardzo mi się podoba.

Domyślnie

to robercik zapraszamy do następnego projektu , to coś d3s ponagrywamy

Domyślnie

zawsze chętnie, nie mam takiego wdzianka, ale czego się nie robi dla sztuki - zanabędę jak trzeba

(tyle, że raczej na zapleczu bo w moim przypadku szkło 10mm to dość wąsko i tylko do dalszych planów się nadaje ;P)

Domyślnie

Dobre dobre, ale ja bym tam widział kobitkę zamiast bila (sory przemo no i pierogi by ulepiła po sesji z tej mąki :]

btw. macie widzę potężnego sponsora, bo logo dość podobne to tej mega korporacji
    co to za miejscówka?
    brak

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta

Jedyne co bym zmienił to kolor mąki, pasował by jakiś jarzący po gałach, zielony czy czerwony...
    Czy ja wiem biały jest taki czysty (sterylny) To mi pasowało. Chodź myślałem o kolorach też.

Cytat Zamieszczone przez RobertMiernik Zobacz posta
    zawsze chętnie, nie mam takiego wdzianka…
    Tak jest Zapraszamy do kolejnych produkcji. PS a wdzianko mamy zapasowe jeszcze :P

Cytat Zamieszczone przez dlugas1982 Zobacz posta
    Dobre dobre, ale ja bym tam widział kobitkę zamiast bila (sory przemo no i pierogi by ulepiła po sesji z tej mąki :]

btw. macie widzę potężnego sponsora, bo logo dość podobne to tej mega korporacji
    co to za miejscówka?
    Kobieta w takim stroju jakoś tego nie widzę. A pierogów to fakt z 5kg mąki by dużo nalepiła haha

Nie mam sponsora.
    Pomysł był mój, Przemek załatwił kombinezon i dalej poszło. Tytuł wziął się z tego, że chcieliśmy odkleic tą naklejkę, niestety próba oderwania nadrywała też materiał i w obawie jego zniszczenia zostawiliśmy, wymyślając nazwę. Film nie był kręcony na zasadzie zareklamowania tego kombinezonu a także tej korporacji.

A miejsce to opuszczona Fabryka (Olejarnia) w Sieniawie

Domyślnie

No wiem że to nie kryptoreklama Grzesiu bo byśmy pewnie już pili wszyscy piwo od tygodnia nonstop jakbyście dostali od nich kontrakt :]

A dziewczynie po co kombinezon?, wałek i stolnica by wystarczyły

Miejsce fajne.

btw. filmik przypomina dobrą zajawkę do "Breaking Bad"
    brak

Domyślnie

zapomniałeś w napisach końcowych o Lindsey Stirling :]

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów