Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: E90 330i

Domyślnie E90 330i

Ponura pogoda, to takie jedno

1.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Palilo sie, ze takie zadymione na gorze? Niebo tez jakies dziwne zupelnie nie pasuje do klimatu zdjecia.... tablice bym usunal bo przeszkadza. I co tak daleko? Fura fajna, wiec trzeba blizej podejsc

Domyślnie

zgodzę się z przedmówcą co do tego gradientu.. zupełnie niepotrzebnie, moim zdaniem popsuł on odbiór zdjęcia. Chłodny zdestaurowany klimat nawet mi pasuje. Troszkę jeszcze bym "podprostował ten kadr"
    D610 D700 S17-35, S35 1.4, N50 1.4, N85 1.8, T28-75

Domyślnie

Panowie macie rację, pomyliłem pliki przy uploadzie, ten z gradientem to bardziej zabawa. Podmieniam już na poprawne.

Edit. wrzucam poniżej, bo opcja edycji wygasła - może któryś z moderatorów by pomógł podmienić

Ostatnio edytowane przez hbr ; 05-06-2012 o 13:27

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    tablice bym usunal bo przeszkadza. I co tak daleko? Fura fajna, wiec trzeba blizej podejsc
    Podobno usuwanie tablic to obciach.

Poza tym to fajne felgi i trochę za ciemno. Wrzuć coś jeszcze, wiemy że masz.
    aparat i dużo światła | Mój Blogasek | Portfolio

Domyślnie

Pamiętam to foto Chyba go nie komentowałem, a więc do dzieła Ogólnie rzecz biorąc jedyne co mnie drażni to to, że budynek leci trochę do tyłu i sama beema jest też lekko zniekształcona. Lepiej byłoby chyba dobrać tu inną ogniskową. Sam nie wiem, ale jakoś tak niezbyt "kształtnie" jest. Obróbka jest okej.
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Domyślnie

trochę przesada z tymi gradientami . Pytanie też czemu tego sedana ustawiłeś jak tira do rozładunku ;P ? Poza tym ok.
    A7mk2 Zeiss 24-70/4 Sony G 70-200/4 v35/1.4,v50/1.1 FM2 Z50/1.4

Domyślnie

Robione na 26mm Nikkorem 24-70 więc mogło się troszkę rozjechać, spróbuję to zniwelować jeszcze. Ta obróbka to taki trochę mój wybryk, nigdy nie próbowałem z mocniejszym klimatem, a na miejsce nie mam wymówki, miało być inaczej i z dala od ulicy

To jeszcze dwie:

2.

3.

Domyślnie

3 najlepsza szkoda że taka ciemna.

Domyślnie

Co do 1ki - już Ci kiedyś pisałem
    2ka - ten gradient nie pasuje, ta szarość tłumi zdjęcie. Wydaje mi się, że jakaś winieta na mocniej skontrastowanym podłożu i ciemniejszy lakier lepiej by zagrały.
    3ka - jest ciekawa, ale wykasuj rejestrację, zbyt mocno skupia na sobie uwagę - tworzy naturalny kompozycyjny trójkąt ze światłami.

Uprawnienia umieszczania postów