Ponura pogoda, to takie jedno
1.
Szukaj
Ponura pogoda, to takie jedno
1.
Palilo sie, ze takie zadymione na gorze?Niebo tez jakies dziwne
zupelnie nie pasuje do klimatu zdjecia.... tablice bym usunal bo przeszkadza. I co tak daleko? Fura fajna, wiec trzeba blizej podejsc
![]()
zgodzę się z przedmówcą co do tego gradientu.. zupełnie niepotrzebnie, moim zdaniem popsuł on odbiór zdjęcia. Chłodny zdestaurowany klimat nawet mi pasuje. Troszkę jeszcze bym "podprostował ten kadr"
D610 D700 S17-35, S35 1.4, N50 1.4, N85 1.8, T28-75
Panowie macie rację, pomyliłem pliki przy uploadzie, ten z gradientem to bardziej zabawa. Podmieniam już na poprawne.
Edit. wrzucam poniżej, bo opcja edycji wygasła - może któryś z moderatorów by pomógł podmienić
Ostatnio edytowane przez hbr ; 05-06-2012 o 13:27
aparat i dużo światła | Mój Blogasek | Portfolio
Pamiętam to fotoChyba go nie komentowałem, a więc do dzieła
Ogólnie rzecz biorąc jedyne co mnie drażni to to, że budynek leci trochę do tyłu i sama beema jest też lekko zniekształcona. Lepiej byłoby chyba dobrać tu inną ogniskową. Sam nie wiem, ale jakoś tak niezbyt "kształtnie" jest. Obróbka jest okej.
trochę przesada z tymi gradientami. Pytanie też czemu tego sedana ustawiłeś jak tira do rozładunku ;P ? Poza tym ok.
A7mk2 Zeiss 24-70/4 Sony G 70-200/4 v35/1.4,v50/1.1 FM2 Z50/1.4
Co do 1ki - już Ci kiedyś pisałem
2ka - ten gradient nie pasuje, ta szarość tłumi zdjęcie. Wydaje mi się, że jakaś winieta na mocniej skontrastowanym podłożu i ciemniejszy lakier lepiej by zagrały.
3ka - jest ciekawa, ale wykasuj rejestrację, zbyt mocno skupia na sobie uwagę - tworzy naturalny kompozycyjny trójkąt ze światłami.
Skontaktuj się z nami