Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie plenerowo - portretowo

Coś z pleneru naszej grupy fotograficznej:
    http://www.facebook.com/fabrykafotografii

1. Edyta

2. Gosia

Domyślnie

1 - kolory do poprawy - zdecydowanie za dużo zielonego zafarbu.
    2 - kolory lepsze, ale odcień skóry też mi nie pasuje.
    Kadry OK. Dziewczyna ładna. Fajnie wyszła w kapeluszu na 1.

Domyślnie

nie chce bronić zdjęć... ale zafarb jest w 100% świadomy i zamierzony.
    Taka estetyka jest mi bliska.

bardziej zastanawiam się czy na zdjęciu nr 1 nie powinienem rozjaśnić górnej partii twarzy.
    Z jednej strony oczy i czołu "uciekają" z jasnego oświetlenia a z drugiej to przyciemnienie "zaznacza" obecność" kapelusza.

Domyślnie

To są Twoje zdjęcia i najważniejsze, żebyś Ty i modelka byli z nich zadowoleni. Nie mam nic do mieszania kolorami, ale wg mnie kolor skóry zawsze powinien pozostać naturalny. Na jedynce zdecydowanie jest zielony. Oczy na jedynce też nie wyglądają naturalnie. To tylko moje zdanie.

Domyślnie

Faktycznie to zielone lico trochę odstaje na pierwszej fotografii... Kadry same w sobie ładne.

Domyślnie

Nie no, świadomie czy nie to te zafarby psują te zdjęcia. Nie sa jakieś górnolotne, ale nie są złe. może spróbuj obrobić raz jeszcze samą skórę tak by nadać jej większej naturalności i sprawdź jak ci sie podoba. Może odkryjesz, że jednak zabawa suwaczkami też ma swoje granice gustu
    Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...

Domyślnie

nie zgadzam się
    Nie podobają mi się takie zwykłe, naturalne. Lubię pokombinować.
    Zafarb jest świadomy i zamierzony jak pisałem wyżej i mnie się bardzo podoba.
    A co do gustu to każdy ma prawo do swojego a mój jest właśnie taki.

Uprawnienia umieszczania postów