Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Mazowsze IX

Domyślnie

Świetne zdjęcia, rzadko w tym dziale są fajne fotki ale twoje są dobre.
    Tym bardziej większy szacunek że zdjęcia są z Mazowsza, które raczej nie jest fotograficznym eldorado.

Domyślnie

Bociek jak dla mnie po prostu kapitalny.
    Reszta zdjęć bardzo nastrojowa wizualnie-miejsce-kolorystyka.
    Natura górą i tak trzymać!
    -"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-

Domyślnie

Pozwolę sobie jeszcze odświeżyć wątek, bo nie odpowiedziałem na pewne komentarze.

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Taki kolor lubie chociaz pierwszy kadr pozostawia troche niedosytu... widzialbym wiecej ziemi kosztem nieba...
    Mam też i takie, gdzie więcej jest ziemi, ale to zamieszczone wydało mi się lepsze. Chociaż niebo rzeczywiście trochę niefortunnie może wyszło

Cytat Zamieszczone przez paul.g.85 Zobacz posta
    No i ten bocian niestety średnio pasuje w tym secie. Tak jak ktoś zauważył, mógłby być jako "bonus" bo tematycznie odbiega od krajobrazu
    Dlaczego odbiega od krajobrazu? Moim zdaniem bzdura. Bocian jest elementem tego krajobrazu i tyle. Nie takie już rzeczy gościły tutaj w krajobrazie...

Domyślnie

Jedynym minusem tego postu jest ilość załączonych fotografii, bo nawet po dłuższej chwili nie potrafię się zdecydować, która praca mogłaby być najlepsza, która nie.
    Tak już bardziej na serio, nie o to tu chodzi, bo zawsze będą mocniejsze i słabsze prace, i wiele by można pisać na temat każdej tu zamieszczonej.
    Jakkolwiek siłą tutaj jest naturalność, i za to brawa!

Pozdrawiam! =]

Domyślnie

Bardzo przyjemnie. Jak dla mnie naj 4, 7, 8. W takiej wlasnie kolejnosci.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów